قهوتنا على الانترنت
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 10 من 14
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    8 - 11 - 2007
    ساكن في
    فى عالم غريب بالنسبالى
    المشاركات
    7,708
    النوع : ذكر Egypt

    مميز طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    طرق صناعة حلويات لذيذة
    1 - البسبوسة
    نص علبة جوز هند __1 و نص علبة سكر __ 2 علبة قشطة __ 3 علبة سميد بسبوسة .__ 1 علبة سمن __ 1 ملعقة صغيرةبيكنج بودر
    ضعى المقادير كلها على بعض و بالملعقة الخشب افضلى ادعكى فيها لحد ما تلاقيها نعمت
    ادهنى صينية البسبوسة (اللى ملهاش حفة عالية اللى زى بتاعة البيتزا) بالسمن بالفرشاة
    ثم ضعى المقدار فى الصينية و بلى ملعقة و امسحى و جة البسبوية عشان تساويها
    و تدخليها فى الفرن
    وممكن تضعى شوية لوز فى ماء ساخن لحد ما القشرة البنى بتاعتة تتقشر على طول . افتحى كل لوزة بالطول من النص و ر صصى الانصاص
    على وش البسبوسة او ممكن انصاص بندق برضة و دخليها الفرن اول ما لونها يبقى ذهبى
    طلعيها و اسقيها بالعسل الساخن و غطيها على طول و بالهنا و الشفا
    كل المقدار بنفس العلبة بتاعة القشطة مش بالكوباية فاهمة قصدى اية ؟؟؟
    قشطة المراعى او بوك او نستلة
    ------------------------------------------------------------------
    2 - بسبوسة (أم حبيبة 2000
    المقادير
    2 كوب سميد ناعم
    1 كوب جوز هند
    باكيت زبده او 3 ملعقه كبيره
    نص كوب سكر ناعم
    ذره ملح
    ملعقه صغيره بودر
    كوب زبادى كبير او لبن رايب
    الطريقه
    يدعك الزبد والسكر جيدا ولفتره 10 دقائق ثم يضاف السميد وجوز الهندوالزبادىوالبودرودره الملح وتعجنى بيدك بشكل دائرى
    فى طبق واسع
    ثم ادهنى صينيه بزبده او طحينه وتترك نصف ساعه ثم تدخل الفرن متوسط الحرارهوالموقد قبل ثلث ساعه
    الشربات
    كوب سكر مع كوب ونصف ماء ونصف ليمونه يغلو مده 5 دقائق
    السر فى طراوة البسبوسه هوووووووووووووووووووووووا نالشر بات ساخن على الصينيه وهىكمان ساحنه ولما تبرد
    قطعيها وادعيلى
    انا حقولك سر كمان ....ان البسبوسة لازم تتسقى فعلا بالشربات الساخن و هى سخنة وما يكنش على اد الصينية لا ازيد شوية
    و هى بتشربة كلة
    ثم تغطيها فورا ضرورى و ماتشليش الغطاء من عليها الا لما تهدا خالص او تبرد لانها لما بتعرق و هى سخنة بتطرى اكتر
    --------------------------------------------------------------------
    3 - البسبوسة القنبلة
    واحد كوب سميد سايب
    واحد كوب جوز هند
    واحد كوب سكر
    بيضتان
    باكو فانيليا
    علبة ونصف زبادى
    ملعقة صغيرة بيكنج باودر
    نصف كوب سمن سائح
    الطريقة (تخلط جميع المقادير حتى تتجانس )
    الحشو
    علبة قشدة
    واحد ونصف كوب حليب
    3 ملاعق نشا
    الطريقة
    نضع كوب الحليب على النار ونصف الكوب نذوب فيه النشا ونصبه على كوب الحليب اللى على النار ونقلب حتى يكون شبه سميك ونغلق ثم نضيف علبة القشدة ونقلب ونأتى بالصينية وندهنها سمنة ونرشها دقيق ونضع نصف كمية البسبوسة ثم الحشوة ثم باقى البسبوسة وفى الفرن حتى تستوى وتحمر تصير ذهبى نقوم بسرررررررررررررررررررعة نضيف لها الشربات الساخن المولللللللللللللللللع ونغطى الصينية بالفويل لمدة لا تقل عن نصف ساعة وشوفى الطعامة واللذاذ بس مش اللى فى الأزازة لااااااااااااا اللى فى الصينية
    -------------------------------------------------------------------
    4 - البسبوسة بجوز الهند
    تكفي: تكفي 8 إلى 10 أشخاص
    التحضير: مدة التحضير:10 دقائق
    الطهي: 35 دقيقة
    المقادير
    ملعقة كبيرة من الطحينة
    2/1 كوب أو 100 غرام من السمن الطري
    علبة 397 غرام من حليب نستله المكثّف المحلّى
    ملعقة صغيرة من البيكينغ باودر
    كوبان أو 320 غرام من السميد
    كوب واحد أو 100 غرام من جوز الهند المجفّف
    كوب واحد أو 250 مل من الماء
    للقطر:
    2/1 1 كوب أو 300 غرام من السكر
    كوب واحد أو 250 مل من الماء
    ملعقة صغيرة من عصير الحامض
    ملعقة كبيرة من ماء الزهر
    طربقة التحضبر
    يُدهن قالبٌ للخبز قياس 28 سم x 24 سم بالطحينة.
    يُمزج السمن مع حليب نستله المكثّف المحلّى والبيكينغ باودر وتُحرّك جيّداً. يُضاف السميد وجوز الهند المجفّف والماء وتُحرّك المكوّنات جيّداً إلى أن تمتزج ببعضها.
    يُسكب المزيج في قالب الخبز المجهّز ويُخبز في فرنٍ محمّى على حرارة 190 درجةٍ مئويّة لمدّة 35 دقيقة أو إلى أن يصبح الوجه ذهبي اللون.
    يُستخرج القالب من الفرن ويُسكب فوقه القطر المبرّد ثم يوضع في مكانٍ معتدل الحرارة كي يبرد ويُقطّع إلى أشكال ماسيّة ويُقدّم.
    لتحضير القطر: يوضع السكر والماء في قدرٍ ويُغلى المزيج ويُترك على نارٍ خفيفةٍ لمدّة 6 إلى 8 دقائق ثم يُرفع عن النار ويُضاف إليه عصير الحامض وماء الزهر.
    نصيحة: تُزيّن البسبوسة بجوز الهند المجفّف.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    5 - بسبوسه الطازج
    الطريقه
    المقادير :
    1كاس سميد
    1علبه نستله كبير
    قالب متوسط زبدة
    1ملعقه صغيره باكنج باودرb.p
    الطريقه :
    تترك الزبده في درجة حرارة الغرفه لتسيح ثم نخلط معها الحليب المركز والبكنج باودرثم نضع عليه السميدوتخلط جيدا .....تدهن الصينيه بملعقتين من الطحينه وتصب المقادير وممكن تزين بالمكسرات..تدخل الفرن ثم تسقى شيرة
    ----------------------------------------------------------------
    لقمة القا ضى
    2 كوب دقيق _1 ملعقة صغيرة سكر _¼ كوب زيت _ ملعقة كبيرة خميرة فورية _ كوب زبادى _1 بطاطس صغيرة مسلوقة و مهروسة _ ذرة ملح _ زيت للقلى _ شربات .قليل من الماء.
    الطريقة:
    _ جهزى المضرب الكهرباء
    _ ضعى فى طبق غويط بلا ستيك الدقيق، الملح، السكر والخميرة. و اخلطيهم مع بعض بالملعقة
    _ حطى عليهم الزيت ,و الزبادى و البطاطس،و شوية شوية ماء وشغلى الى ان تحصلى على عجينة طرية.
    _غطى العجينة واتركيها فى مكان دافئ لمدة ساعة تقريبا ليتضاعف حجمها.
    . سخنى زيت فى مقلاية عميقة.
    _بملعقة صغيرة بليها بزيت ثم خدى من العجينة بالملعقة يادوب كرة صغيرة ثم ضعيها فى الذيت الساخن
    قلبى بالكبشة لحد ما تصفر
    حطيها فى مصفاة تصفى منها الذيت ثم حطيها فى العسل البارد
    و بالهنا و الشفا .
    ملحوظة : اذا كنتى مش حتستعملى خميرة فورية و حتستخدمى خميرة بيرة عادية يبقى ضعى الخميرة و السكر و ربع كوب ماء دافىء
    فى كوب و قلبيهم بالملعقة وسيبيهم شوية يخمروا و بعدين اتبعى نفس الطريقة اللى فلنا عليها
    ---------------------------------------------------------------------------------
    1 - الكنافة بالمكسرات
    عادة الصينية الصغيرة بتاخد نص كيلو كنافة و الوسط بتاخد كيلو الا ربع و الكبيرة كيلو _ كيلو الا ربع كنافة _ كوب سمن او حسب ماتاخد _ مكسرات مضاف لها ملعقة كبيرة سكراو جبنة راكوتا او مهلبية او كستر _ ( الشربات ) 2 كوب سكر _ 1كوب ماء _ نص ليمونة
    الطريقة : اما تقطعى الكنافة صغير بأيدك قطع صغيرة .او بالمقص تقصقصيها صغير خالص و دى طريقتى المفضلة . او فى الكبة .
    سيحى السمن على النار يعنى يادوب تسيح .وحطى على الكنافة شوية شوية وتدعكيها بأديكى الاتنين لحد ما تحسى ان الكنافة كلها بقيت مبلولة سمنة كدة خلاص ماتحطيش تانى .
    ادهنى صينية بالسمن و حطى نص الكنافة ثم ضعى طبقة المكسرات المرغوبة
    ثم ضعى باقى الكنافة و اهم حاجة بقى تضغطى بايدك عليها كويس او بغطاء حلة او بطبق ثم وزعى معلقة سمن على الوش
    على درجة حرارة متوسطة فى الرف الوسط ضعى الصينية فى الفرن حتى تستوى و يحمر الوجة
    بعدخروجها من الفرن تسقى بالشراب البارد
    ملحوظة : فى حالة عمل الكنافة بأى نوع حشو غير المكسرات لا يضغط على الوجة حتى لا تخرج المهلبية مثلا من الاجناب و تتحرق و بالهنا و الشفاء
    ---------------------------------------------------------------------------------
    2 - الكنافة بالقشطة
    المقادير:
    1كلغ عجينة كنافة جاهزة، مفروكة
    3 علب × 170غ قشطة نستله، مطبوخة
    1 كوب زبدة مذوبة
    1 كوب قطر
    الطريقة:
    يؤخذ نصف عجينة الكنافة المفروكة الجاهزة ويفرد في صينية الفرن جيداً ... توزع قشطة نستله المطبوخة فوق العجينة بالتساوي ،،، يفرد القسم المتبقي من عجينة الكنافة فوق القشطة بالتساوي ويضاف القليل من الزبدة على سطحها ... توضع الصينية في الفرن لمدة نصف ساعة حتى يصبح لون عجينة الكنافة ذهبياً ،،،تخرج الصينية من الفرن ويضاف القطر إلى الكنافة وهي ساخنة. تقدم الكنافة ساخنة بجانب القطر
    طريقة تحضير القطر:
    يذوّب 2/1 2 كوب من السكر في 2/1 1 كوب من الماء ويوضع على نار متوسطة من دون تحريكه ... ترفع درجة حرارة المزيج لدرجة الغليان ،،، بعد الغليان، تضاف ملعقة صغيرة من عصير الليمون الحامض ويترك المزيج حتى يغلي ببطء ويتكاثف ... تضاف ملعقة صغيرة من كل من ماء الورد وماء الزهر. يترك المزيج على النار لبضع دقائق ثم يترك ليبرد
    طريقة تحضيرالقشطة المطبوخة :
    تمزج 3 أكواب من حليب نيدو المحضّر مع 4/1 كوب دقيق أبيض (طحين) منخل ... يوضع المزيج على نار هادئة مع التحريك المستمر،،، عندما يغلي المزيج، يترك على نار هادئة لمدة 5 دقائق ثم يسكب وهو ساخن في طبق حتى يبرد ،،، تمزج 2 علبة × 170غ قشطة نستله مع الخليط السابق لتصبح جاهزة للاستعمال
    ---------------------------------------------------------------------------------
    3 - الكنافة النابلسية
    الكمية تكفي 8 ـ 12 شخص.
    مدة التحضير : 20 ـ 25 دقيقة .
    مدة الطهي: 15 دقيقة .
    المقادير :
    1 كيلو من عجينة الكنافة الشعيرات.
    120 غرام من الزبدة أو السمن البلدي الفاخر.
    1 كيلو من الجبنة البيضاء (عكاوية أو نابلسية أو تشيكية).
    2 كوب من القطر (شراب الشيرة).
    1 فنجان شاي من الفستق الحلبي المفروم.
    الطريقة :
    ـ تقطع الجبنة وتنقع بالماء البارد طوال الليل.
    ـ تصفى ماء الجبنة عدة مرات وتغير حتى تصبح حلوة وخالية من الملح.
    ـ في صينية متوسطة الحجم توضع الزبدة وترفع على النار تضاف عجينة الكنافة (الشعيرات) وتقلب بالزبدة حتى تتحمص قليلاً.
    ـ تقسم كمية العجين الشعيرات المحمصة إلى قسمين. يترك قسم في الصينية كطبقة أولى.
    ـ تغسل قطع الجبنة البيضاء من الماء وتوضع في مصفاة ويضغط عليها جيداً حتى تجف قليلاً من الماء الزائد.
    ـ تفرش طبقة من الجبن فوق الطبقة الأولى من العجين وتوزع بشكل متساوي.
    ـ توضع فوق الجبنة الكمية المتبقية من عجين الشعيرات المحمص بالزبدة كطبقة ثانية وتوزع العجينة بشكل متساوي في الصينية ويضغط عليها قليلاً.
    ـ يحمى الفرن على درجة 350 مئوية وتترك صينية الكنافة حتى يصبح لونها ذهبية.
    ـ ترفع الصينية من الفرن ويصب فوقها القطر البارد حتى تمتص العجينة القطر (أو شراب الشيرة) .
    ـ ثم تزين الصينية بالفستق الحلبي المبروش وتقطع الكنافة إلى قطع مربعة أو مستطيلة حسب الرغبة وتقدم ساخنة.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    4 - الكنافة الملفوفة
    http://alhadya.net/images3/SSGP1381.JPG
    المقادير:باكيت كنافة مثلجه أو طازجه نصف كيلو-كوب زبده نائبة
    للحشو:واحد ونصف كوب ماء -ثلاث ملاعق كبيرة سكر-ملعقة ماء زهر-ملعقة ماء ورد-علبة قشطة-6 ملاعق كبيرة حليب بودرة-2 ملعقة نشا
    الطريقة:يذاب الحليب البودرة مع الماء والنشا ويخلط ثم يوضع السكر ويرفع على نار هادئة ويقلب حتى يغلظ ويتماسك-يرفع من النار ويوضع فوقه القشدة وماء الورد والزهر ويخلط معاًثم يترك ليبرد-ترش الكنافة بقليل من الحليب الدافئ وتغطى بكيس بلاستك لترتاح ثم تؤخذ خصلة من الكنافة وتدهن بالزبدة السائحة وتوضع فوقها ملعقة كبيرة من الحشوة المعدة وتلف على شكل رول صغير-ترص في صينية مدهونه وتدخل في الفرن حتى يحمر الوجه ثم توضع في طبق التقديم ويصب عليها الشيرة
    --------------------------------------------------------------------------------
    ** حلوى ام علي
    المقادير
    1/2 كيلوجرام عجينة مورقة (البف باستري)
    1/2 كوب زبيب
    1/2 كوب جوز مفروم خشنا
    1/2 كوب فستق حلبي مفروم
    3/4 كوب سكر
    4 كوب حليب
    25 غرام أو 1 ملعقة طعام زبدة
    ملعقة صغيرة فانيليا
    علبة قشطة أو قيمر
    الطريقة
    ترق عجينة البف باستري جيدا ثم تقطع الى أربعة مستطيلات متساوية. .1
    تخبز هذه العجينة في صوان في فرن حرارته 180س (350 ف) في الطبقة الوسطى من الفرن، حتى تنتفخ الفطيرة وتحمر. .2
    تخلط المكسرات مع بعضها. .3
    يدهن طبق خاص بالفرن بالزبدة. .4
    يقطع أحد مستطيلات الفطيرة باليد الى قطع متوسطة الحجم وتمد في الطبق ويرش سطحها بالمكسرات. .5
    يقطع إثنان من المستطيلات وتفرد فوق طبقة المكسرات ثم ترش بما تبقى من خليط المكسرات. .6
    توضع طبقة من البف باستري المقطع على الوجه. .7
    يغلى الحليب مع السكر والزبدة وعلبة القشطة على النار، ثم يصبوا في الصينية وتوضع الصينية في فرن حرارته 180 س (350 ف) لمدة 5 دقائق وتقدم ساخنة. .8
    ------------------------------------------------------------------------------
    الكــــــــــــــــــــــ ــيك
    ( يوجد للكيك حلة مدورة مخرومة من النص اسمها فورمة مقدار البيض بتاعها 5 بيضات __ ويوجد قالب طويل استنلس او تيفال او من الفويل بيتباع فى اى سوبر ماركت وهو شبه قالب التوست والصغير بياخد 3 بيضات و الكبير بياخد 4 بيضات . انابعمل ال 3 قوالب الكبار بياخدو نص كيلو ذبدة
    - اول حاجة تعمليها تشوفى انتى حتعملى الكيكة فى اية ؟؟؟ مثلا فى قالب واحد كبير وانتى خلاص عارفة انه بياخد 4 بيضات
    - يبقى تجيبى ال4 بيضات توزنيهم و شوفى طلعو كام؟؟ مثلا 200 جرام تجيبى الذبدة برضة توزنى نفس الوزن 200 جرام وتوزنى نفس الوزن سكر 200 جرام و هكذا مع الدقيق تمام ؟ وملعقة صغيرة فانيليا و ملعقة بيكنج بودر بتدهنى القالب سمن و ترشى رشة دقيق وبعدين تكبى باقى الدقيق الذيادة وكدة يبقى القالب جاهز لصب العجينة فية ( الكيكة )
     لعمل 3قوالب كيك طويلة:
    1/2 كيلو ذبدة _ 1/2 كيلو بيض _1/2 كيلو سكر _1/2 كيلو دقيق 2ملعقة صغيرة فانيليا _او 2كيس .كيس بيكنج بودر
    الطريقة فى الخلاط اضربى الذبدة كويس قوى حوالى 5 دقائق
    ضعى السكر على الذبدة و اضربى لحد ماتلاقيها بقيت خفيفة و هشة
    ضعى عليهم البيض واحدة لحد ماتختفى و بعدين نضع التانية وهذا لحد اخر بيضة نضع معاها الفانيليا لحد ما تلاقى العجينة ما شاءالله تخنت و زادت
    اطفى الخلاط ضعى البيكنج بودر على الدقيق و حطية شوية شوية على العجينة و يكون الخلط بالراحة قوى و فى اتجاة واحد فقط
    صبى العجينة فى القالب المدهون الى 3/4 القالب وتكونى مولعة الفرن قبلها ب5 دقائق تضعى القوالب ولاتفتحى عليها قبل 10 دقائق على حرارة متوسطة لحد ماتلاقيها عليت و مسكت و استوت طبعا بطرف السكينة
    خرجيها و اقلبيها على منخل سلك و سيبى القالب فوقها لحد ماتبرد
    طريقة حفظ الكيكة ؛ قطعى قالب للاستخدام فى علبة بلاستيك
    باقى القوالب لفى كل قالب لوحدة بالفويل و ضعية فى الفريزر و عند الطلب علية خرجية من الفريزر قبلها بساعتين حيكون كأنك لسة عملاة
    ---------------------------------------------------------------
    للأمـــــــــــــانة
    منقول

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    8 - 11 - 2007
    ساكن في
    IlleGaL AreA
    العمر
    28
    المشاركات
    678
    النوع : ذكر Egypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    وربنا انا كنت داخل اتعلملي واحده فيهم

    بس بعد التدقيق والتحديق

    قررت اني اطنش

    لاني لو حاولت هفشل فشل زريع

    انا ممكن اعملي كوبايه شاي

    ده لو طلعت حلوه
    لأول مرة من 22 سنة .. أحس اني فخور لأني مصري

    البحث على جميع مواضيع العضو Mr.Karsa

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    8 - 11 - 2007
    ساكن في
    فى عالم غريب بالنسبالى
    المشاركات
    7,708
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي

    مرسى يا كارثة بس لو لاشاى طلع حلو ابقى اعملى كباية

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    8 - 11 - 2007
    ساكن في
    IlleGaL AreA
    العمر
    28
    المشاركات
    678
    النوع : ذكر Egypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    والله ربنا يدرني واعملكم هنا طريقه عمل الشاي والمقادير وكله
    لأول مرة من 22 سنة .. أحس اني فخور لأني مصري

    البحث على جميع مواضيع العضو Mr.Karsa

  5. #5
    تاريخ التسجيل
    8 - 11 - 2007
    ساكن في
    اسكندريه ..
    العمر
    28
    المشاركات
    849
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    و بالهنا و الشفا ..


    طب فين عايزين نتفرج انهردا و نشترى بكره

    ندوق بقى ؟؟

    تسلمـ ..

    ورقــــــ ,, ـــــه

  6. #6
    تاريخ التسجيل
    9 - 11 - 2007
    ساكن في
    ღ♥ღ الأسكندرية ღ♥ღ
    العمر
    32
    المشاركات
    2,459
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكورمشكور
    مشكورمشكورمشكورمشكورمشكور مشكورمشكورمشكور
    لاتعتمد على الصديق فهو نادر
    ولاتعتمد على الحبيب فهو غادر
    ولكن
    اعتمد على الله فهو قاااااااااادر


    البحث على جميع مواضيع العضو mido3d

  7. #7
    تاريخ التسجيل
    10 - 11 - 2007
    ساكن في
    masrawycafe
    المشاركات
    1,975
    النوع : ذكر Egypt

  8. #8
    تاريخ التسجيل
    16 - 11 - 2007
    ساكن في
    دنيا فانية
    المشاركات
    24,706
    النوع : انثيJordan

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    تسلم اديك تريكة على الوصفه الجميله

  9. #9

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    تسلم ايدك على الوصفات الجامدة

  10. #10
    تاريخ التسجيل
    20 - 2 - 2008
    ساكن في
    AnImE wOrLd
    العمر
    22
    المشاركات
    2,314
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي رد: طرق صناعة حلويات لذيذة جدااااااااااااااااااااااا ااا

    تريكة بيعرف يطبخ وأنا معرفش

    ياااا خبر ومبتقولش

    طيب تريكة هيبقا شيف حفلات مصراوي موضوع منتهي

    وميرسي ع الوصفات الممتازة

 

 
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©