اليوم جبتلكم طريقة الكانيلونى هى اكله ليبيه تنحدر من اصول ايطاليهيارب تعجبكم
المقادير
عجينة الكالوني:
1 ونصف كوب دقيق
1 ونصف كوب حليب
4 بيض
ورشه فلفل
2 ملعقة كبيره زيت
نصف ملعقة صغيرة ملح
الحشو
حسب الرغبه بس فى الوصفه دى استعملت
تونه
هريسه ( عباره عن الفلفل الحار الاحمر مع الثوم والبهارات بيتم فرمهم مع بعض وتستعمل بكثره فى المطبخ الليبيى )
صلصه الطماطم محضره مسبقا
جبنه مبشوره ويمكن استعمال اى نوع متوفر
الطريقه
اولا نضع مقادير العجينه بالخلاط الكهربائى وتعجن وتكون العجينه نوعا ما رطبه زى الكريب
ونأخذ منها ونفردها فى القلايه التيفال بشكل دائرى
وبعدين نحط الحشو
وبعدين نلفه بالشكل ده
وبعدين نحط الصلصه
واخيرا الجبنه
وندخلها الفرن
يارب تعجبكوا وبالهناء والشفاء
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)