انا بعملها علطول بجد00وطعمها فوق الرائع
نصيحه الكل يجربها
هيعشقها بجد
سلمتى يا احلى ساندرا
قوارب البطاطس بالدجاج و المشروم
&المقااادير&
حبات بطاطس متوسطة الحجم
1 كأس موازريلا مبشور
ربع زبدة 200 جرام
الحشوة :
دجاجة واحدة مسلوقة
علبة مشروم
كوب بشاميل أو كريمة الخفق الجاهزة
حبة بطاطس متوسطة الحجم
قليل من الملج
قليل من الفلفل الأسود
الطريقة :
- تسلق حبات البطاطس كلها ( لازم تكون مستويه تماما)
- بعد السلق تقطع نصفين بالطول و تحفر حتى تصبح كالقارب
- البطاطس الزائدة و الناتجة من عملية الحفر توضع مع مقادير الحشوة
و الآن دور الحشوة :
- تهرس البطاطس المسلوقة الخاصة بالحشوة و تخلط مع البطاطس الزائد من عملية الحفر
- ( يقطع الدجاج )
- يحمر الدجاج من قليييل من البصل
- يقطع المشروم شرائح و يضاف للدجاج
- يضاف قليل من الملح و الفلفل الأسود حسب الرغبة
- تضاف البطاطس المهروسة
- يضاف البشاميل أو (كريمة الخفق) و يخلط
- تذاب الزبدة و توضع في إناء الفرن ( البايركس ) لمجرد ان تغطي قاع الإناء
- تصف قوارب البطاطس في الإناء
- توضع الحشوة في الحفر الموجودة في البطاطس
![]()
- يوضع الجبن المبشور فوق كل قارب من قوارب البطاطس (جبن المازرولا)
![]()
- يوضع الإناء في الفرن حتى يذوب الجبن و يحمر قلييلا .
................................
منقووووووول
انا بعملها علطول بجد00وطعمها فوق الرائع
نصيحه الكل يجربها
هيعشقها بجد
سلمتى يا احلى ساندرا
[IMG]http://****************/pic/afd14271.gif[/IMG]البحث على جميع مواضيع العضو تالاوبس
مش شكلها باينة لدتها وحلاوتها
لكن المشروم يبق الفطر المأكول ولا حاجة تانية
تسلمىىىىى يا بنت الاسلام
شارك معنا فى حمله المقاطعه اليهوديهلما نشرة من صور حبيبنا محمدأشرف الخلق أجمعين
لمشاهده الصورالبحث على جميع مواضيع العضو شمس
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)