نقوم بتبهير شرحات السمك بالبهارات المذكوره بالاعلى حسب الرغبه + اضافة عصير الليمون عليها مع وضع اوراق البقدونس ونضعه في الثلاجه كم ساعه ( والافضل يوم كامل )
يوم كامل مينفعش تتعمل في ساعتها خالص
؟؟؟
طريقة عمل فيليه سمك الهامور " بالصور
المقادير
1- قطع من سمك الهامور ( يباع جاهز )
2- البهارات ( فلفل اسود - كمون - كزبره - ملح - بهارات سمك ( تباع بالاسواق خاصه للسمك)
3- اوراق بقدونس
4- بقسماط ( القرشله )
5- طحين
6- بيض
7- ليمون
الطــريــقــة
نقطع قطع الهامور الى قطع متوسطة الطول ثم نقوم بسطحها بالطول والعرض كما هو مبين بالصوره حتى تنضج
نقوم بتبهير شرحات السمك بالبهارات المذكوره بالاعلى حسب الرغبه + اضافة عصير الليمون عليها مع وضع اوراق البقدونس ونضعه في الثلاجه كم ساعه ( والافضل يوم كامل )
نقوم بتسخين الزيت ... نحط كل قطعه سمك في الطحين ومن ثم في البيض ومن ثم في البقسماط ونضعه في الزيت على ان نقصر على النار حتى لا يحترق وينضج بشكل افضل
ونخرجها عندما يصبح لونها ذهبي هكذا
ومن ثم يزين حسب الرغبه بجانب صحن من البطاطس ويقدم..
وصحه والف عافيه
منى رشدى
نقوم بتبهير شرحات السمك بالبهارات المذكوره بالاعلى حسب الرغبه + اضافة عصير الليمون عليها مع وضع اوراق البقدونس ونضعه في الثلاجه كم ساعه ( والافضل يوم كامل )
يوم كامل مينفعش تتعمل في ساعتها خالص
؟؟؟
التعديل الأخير تم بواسطة mona roshdi ; 23 - 4 - 2009 الساعة 08:14 PM
والله يا ماما انتي رائعه
اقولك ايه بس تسلم ايديكي يااااااااااااااااااااارب
خدي بقي الـ وردة دي
****
أنا بحبه مع الأرز اتفضلى معايا بقى
يسلم ذوقك يا جميييييييييلة
بارك الله فيك
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)