تسلم ياخلود
طعمها بجد احسن بكتير من طعمية الفول بتعتنا فى مصر دى طعميه بلاد الشام
روووووووووعه
المقادير والطريقه ::
- خمس كاسات حمص ينقع في ماء ليله كامله
- كاس بقدونس
- كاس كزبره
- بصله متوسطه
- نص كاس شبت طازج او ربع كاس ناشف
- ملح وكمون
- بعد ما نقعتي الحمص تفرمينه بالفرامه مع بقية الاغراض ما عدا الكمون والملح
- تفرمينها مرتين يعني اذا فرمتيها كلها ترجعين تحطينها بالفرامه مره ثانيه
- بعدين تحطين الملح والكمون
- وقبل ما تقلينها تحطين ملعقه صغيره بكنج بودر
وتشكل باله الفلافل او باليد
- وهذي بعد القلي
تسلم ياخلود
طعمها بجد احسن بكتير من طعمية الفول بتعتنا فى مصر دى طعميه بلاد الشام
روووووووووعه
فكره جديدة اوعدك اجربها و اقول ايه الاخبار
![]()
يم يم يم
واضح انها طعمية طعمة
من ايدى خالد لازم تكون حلوة
تسلم يارب
بارك الله فيك
السلام عليكم
دلوقتي تقدر تعرف اخر اخبار و اخر عروض مطاعم ارزاق الكوثر من علي الموقع الرسمي
مطاعم فول وطعمية
السلام عليكم ورحمة الله
ارزاق الكوثر شركة مصرية تعمل فى مجال الأغذيه والمشروبات أنشأت فى القاهرة بمنطقة المعادى سنة 1996 تحديداً فى المعادى جراند مول ؛ لها سبعة مطاعم يتوزعون كالتالي فرعين في جراند مول المعادي وخمسة فروع في المناطق التالية مدينة نصر و6أكتوبر وجامعة حلوان والمنيل وأحدث فروعه في الهرم ؛ وذلك ما جعله أكبر مطاعم فول وطعمية
السلام عليكم
دلوقتي تقدر تعرف طريقة عمل الطعمية
واخر عروض ارزاق الكوثر من علي الموقع الرسمي
طريقة عمل الطعمية
سلمت
هذه الايادي
على المجهود
والفكره الرائعه
العذبه
دمت بوافر الصحة
والعافية
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)