:-Oمين :-O
:-Oفين:-O
:-Oاية:-O
:-Oامتة :-O
:-Oازاى:-O
هههههههههههههههههههههههه
حرام عليكى يا هبة دا انا نفسى اخلص من المطبخ دا
تجيبهولى ورايا هنا مااااااااااااااااشى ليكى يوم انا هوريكى:-P:D
ههههههههههههههههههههههه
يلا استعنا على الشقى بالله
بما ان انا النهاردة مش هطبخ فى بيتنا
يبقى هعملكم صنية كيكة
مقاديرها سهلة اووووووووى
وطريقتها اسهل
كنت لسة عملاها امبارح:D:-P
المقادير
3 بيضات
3 كوب دقيق
1 كيس بكن بودر
2 كيس فانيليا
1 كوب سكر
تلت تربع كوب زيت
كوب وربع عصير برتقال او يوسفى
نقطة لمون
الطريقة
نشغل الفرن اول حاجة ونسيبة يسخن
هنحط البيض فى الخلاط وعلية الفانيليا ونشغل الخلاط شوية
وبعد كدة نطفية ونحط علية العصير ونشغلة شوية
ونطفية ونحط علية السكر والزيد ونقطة اللمون ونشغلة كتير بقى
بعد كدة هنكون مجهزين الدقيق على جمب وعلية البيكن بودر
وهنفضى الخلاط فى طبق كبير ونبدأ نحط علية الدقيق شوية بشوية
ونقلب جامد فى اتجاة واحد اوعى حد يغير الاتجاة احسن تبوظ ;;)
بعد كدة هنكون بردو مجهزين صنية مقاس 24 او مدهشة للى عايز يعملها على شكل معين
ومدهونة سمنة ومرشوشة دقيق علشان الكيكة ماتلزقش هنحط فيها العجينة الى احنا عملاناها
وندخلها الفرن الى كان سخن من الاول خالص ومحدش يفتح عليها الفرن خالص
قبل تلت تربع ساعة بعد كدة نفتح الفرن ونشوفها لو كانت مستوية خلاص نطلعها
لو لسة بنسبها شوية بس اوعى الفرن يكون عالى احسن تتحرق
وبعد كدة نسيبها تبرد ونقلبها فى طبق ونقطعها وناكلها
بألف هنا على قلوبكم ;;);;)
يارب الطريقة تعجبكم وتعرفوا تعملوها ودى اسهل حاجة
انا بعرف اعملها مردتش اجبلكم حاجة صعبة
وميرسى يا هوبا على التدبسة الجامدة دى
تسلم افكارك يا قمر
وبما ان بقى طباخ السم بيدوقة ومن حفر حفرة
الى اخيىة وقع فيها :D:-P
هدبس هبة هوبا
يلا يا قمر عايزين وصفتك بقى
ومش هصعبها عليكى وهسيبكى انتى تختار
شوفتى انا طيبة ازى ;;)