اشطه عليكى ..
بس انا مش بحب الكوسه اللى لو فيها لحمه مفرومه
![]()
ورقــــــ ,, ـــــه
المقاديــر
· 4-6 كوسا مقطعة شرائح رقيقة
· 4 طماطم بلام أو طماطم أي نوع
· 1 ½ كوب مشروم شرائح
· ¼ كوب ريحان مفروم
· 1 بصل صغير مقطع مكعبات صغيرة
· 4 ملاعق طعام زيت زيتون
· ملح
· ½ ملعقة شاي أوريجانو
· فلفل أسود
· فصين ثوم مفروم
· ½ كوب بارميزان مبشور
· بقدونس للتزيين
الطــريــقــة
· قطعي الطماطم إلى أنصاف، ضعيه في ضينية فرن.
· رشيه بزيت الزياون والملح والفلفل.
· اخبزيه في فرن حرارته 450 فهرنهايت مدة 20 دقيقة.
· أزيلي الجلد والبذور من الطماطم وقطعيه إلى مكعبات صغيرة.
· ضعي الزيت في مقلاة على النار. أضيفي الكوسا والأوريجانو والبصل والثوم.
· حركيه حتى تطرى. أضيفي المشروم والطماطم الروستد.
· حركيه مدة دقيقتان. أضيفي الريحان والبارميزان وحركيه جيدا.
· زينيه بالبقدونس وقدميه.
رد: الكوسة الايطالية مع روستد الطماطم
اشطه عليكى ..
بس انا مش بحب الكوسه اللى لو فيها لحمه مفرومه
![]()
ورقــــــ ,, ـــــه
رد: الكوسة الايطالية مع روستد الطماطم
هلا بيكى ورقتى
ياسلام بس كدة نتوصى بيكى ف اللحمة المفرومة![]()
رد: الكوسة الايطالية مع روستد الطماطم
تسلم اديكى على الوصفه
باين عليها هتكون لزيزة
0000
رد: الكوسة الايطالية مع روستد الطماطم
واو مبين كتير حلوة لانو المطعم الايطالي غني كتير ومشهور كان نفسي لو جبتي لقمه كده ندوق![]()
نبض
حرفك وحديث
كلماتك
هو الرافد لاي
صفحه
كانه عيد الاعياد
يترك في المساحه
فرحه
فالياسمين تفتح بعطر بحروفك
تحيه
لك لروعه تواصلك ونقاء ودقه اسلوبك
وسحر قلمك وروعه
الفكره
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)