سلمت
هذه الايادي
على المجهود
والفكره الرائعه
العذبه
دمت بوافر الصحة
والعافية
(المقادير)
نص كيلو دقيق
نص كوب لبن دافىء
نص كوب ماء دافىء
بيضة
3ملاعق سكر خشن
معلقة صغيرة ملح
4ملاعق خميرة بيرة
250جرام زبدة مارجرين
(الطريقة)
نخلط الدقيق والملح والسكر والخميرة مع بعض
ونحط علية البيضة واللبن والماء
ونعجن الخليط حتى يتجانس ولو لقتيها لسة شدة معاكى زودى المية نص كوباية كمان
ونسبها تخمر وبعد الخمر نجيب الزبدة بدرجة حرارة الغرفة ونعجن العجينة تانى
ومتخافيش على الخمر هتخمر تانى
تفضلى تعجنى فيها لحد ما تدخل الزبدة فى العجينة ولو لقتيها بتلذق فى ايدك ممكن تحطلها حبة دقيق
وبعدها تقطعى العجينة كرات صغيرة وتحشيها بالجبنة اللى تعجبك
وتسيبى العجينة ترتفع لمدة 45 دقيقة وبعدها تحطية فى الفرن على نار عالية حتى النضج
وممكن تعملى منها التوست جميل جدا وعلى ضمنتى
وبالهنا![]()
سلمت
هذه الايادي
على المجهود
والفكره الرائعه
العذبه
دمت بوافر الصحة
والعافية
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)