قهوتنا على الانترنت
النتائج 1 إلى 3 من 3
  1. #1

    MasrawyCafé سباغيتي بصوص البولونيز







    السلام عليكم


    طبعا ده طبق ايطاليا مشهور جدا وكمان لذيذ جدا






    المقادير : 1 علبة سباغيتي
    2/1 كيلو من اللحم المفروم
    بصلة واحدة كبيرة
    ملعقتان كبيرتان زيت زيتون
    نصف كيلو طماطم مقشرة
    4 ملاعق كبيرة صلصة طماطم
    ملعقة صغيرة حبق
    2/1 ملعقة صغيرة زعتر
    1 لتر ماء
    ملح
    فلفل
    جبن بارمجان مبشور
    طريقة التحضير : سلقي السباغيتي في الماء المغلي لمدة 12 دقيقة مع إضافة نقطة زيت زيتون حتى لا تلتصق ومن ثم ضعيه جانباً
    قشري البصل وافرمية جيداً ثم اقليه في الزيت حتى يصبح ليناً
    اضيفي اللحم المفروم إلى المقلاة واقليه مع هرسه بالشوكة وعندما ينضج اللحم صبي جانباً الدهن المتجمع في المقلاة
    اكبسي الطماطم في منخل واضيفيها إلى المقلاة مع الأعشاب وصوص الطماطم والماء والملح والفلفل وعندما تصبح صلصة خففي درجة الحرارة واتركيها على النار لمدة ساعة ونصف الساعة حتى يتبخر السائل كله
    وزعي الصلصة على السباغيتي المسلوقة ثم انثري الجبن المبشور فوقها



    ممنك تستغنوا عن رشة الجبنة



    وصحة وهناااااااااااااااا

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    18 - 11 - 2007
    ساكن في
    الاردن
    العمر
    33
    المشاركات
    14,186
    النوع : انثيJordan

    افتراضي

    شكرا كتير بارك الله فيكى

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    13 - 4 - 2010
    ساكن في
    القاهره
    العمر
    49
    المشاركات
    32,835
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي


    سلمت
    هذه الايادي

    على المجهود

    والفكره الرائعه

    العذبه

    دمت بوافر الصحة

    والعافية


 

 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المواضيع المتشابهه

  1. ترنيمة بألة الناي مخصوص لموبايلك
    بواسطة حسون سبعين في المنتدى منتدى النغمات الحقيقة وفديوهات الموبايل
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 27 - 4 - 2012, 05:54 PM
  2. مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 28 - 1 - 2012, 05:07 PM
  3. الخرشوف بالحم المفروم و الصوص الأبيض
    بواسطة lenasalman في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 21 - 10 - 2011, 02:03 AM
  4. الاسباغيتي بالخضار و الدجاج
    بواسطة شيري العسولة في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 30 - 3 - 2009, 09:53 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©