المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بيبيتو
شكرا لمرورك يا بيبيتو
نورتى التوبيك
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طيف عابر
شكرا لمرورك يا طيف
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بيبيتو
شكرا لمرورك يا بيبيتو
نورتى التوبيك
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة صاحب حق
بارك الله فيك اخى سعيد
نورت التوبيك يا اخى
وشكرا للنصيحه يا سعيد
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طيف عابر
شكرا لردك الحلو ده يا طيف
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة صاحب حق
شكرا اخى على مرورك والنصيحه مره اخرى اشكرك
بارك الله فيك
اهلا بيك فى اسره مصراوى كافيه
ميرسى يا انجىالمشاركة الأصلية كتبت بواسطة jewel_lowis
نورتى التوبيك
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة طيف عابر
شكرا لمرورك تالت مره يا طيف
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة m.chezoo
معلش يا صاصا ابقى اشربها فى كبايه بلاستيك
نورت التوبيك يا درش
بجد الموضوع حلو قوى
ممكن اقولكم على طريقه تكلو بيها المانجى فى اى مكان حتى لو قدام الضيوف وانت محافظ على نفسك قدر المستطاع
اولا:غسل المانجى جيدا
ثانيا:هنقطع المانجى من النص اى نصفين بالعرض (يعنى نفصل الجزئين عن البزره بحرس عشان ما تلزقشى فى البزره)
ثالثا :نجيب ملعقه صغيره (ملعقه شاى) ونبتدى ناكل فيه هتبقى عمله زى الكوبايه
دى احسن طريقه فى اكل المانجى ودى باكلها حتى فى البيت كده وماتخليش حد يتبهدل وتستمتع فى اكلها وماتهدرش المنجى
انما المكرونه انا شايفه انها عاديه
البطيخ المفروض ان يكون متقطع قطع وكل واحد معاه طبقه يعمل الى عايزه فى طبقه فى حدود الزوق
ودى كله مافيهوش مشكله
ولو لقيتو الكلام يفيدكوا بجد ادعولى![]()
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أميرة كمال
ميرسى يا جميل على الطريقه الحلوه دى ونورتى التوبيك
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)