بصى انا بعشقه
ماما بتعمله باخد الصنيه واخبيها
هههههههههه
وممكن اكل منه كل يوم فى الغدا وممكن العشا مش بزهق
تحفه
تسلمى يارب على الوصفه![]()
كيلو باذنجان رومي صغير الحجم
2 كوب صلصه الباشميل
2/1 كيلو لحم مفروم
ملح - فلفل
بيضه
زيت للقلي
قطعة زبدة
الطريقة :-
يقطع الباذنجان نصفين بالطول مع الاحتفاظ بالعنق ويقلي في الزيت ويترك حتى يبرد، ينزع القلب بملعقة صغيرة ويخلط مع الحم و2 ملعقة بشاميل ويتبل بالملح والفلفل يعاد حشو وحدات الباذنجان بالخليط السابق ويغطى الوجه بالبشاميل ويرص في طبق فرن ويدهن الوجه بالبيض والزبده، يزج في فرن متوسط حتى يحمر الوجه ويقدم.
بالهنااااااااااااااااا
بصى انا بعشقه
ماما بتعمله باخد الصنيه واخبيها
هههههههههه
وممكن اكل منه كل يوم فى الغدا وممكن العشا مش بزهق
تحفه
تسلمى يارب على الوصفه![]()
الموضوع تمه ميه ميه ..
والباذنجان بالباشميل روعه ..
وبجد طعمه تحفه ورهيب ..
وانا عن نفسي مش بحب الباذنجان اساسا ..
وعمري مسمعت عن الباذنجان ابو بشميل ...
وحرام اساسا ان احنا نحط علي البذانجان بشميل ولحمه مفرومه ...
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)