السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اكيد كلنا بنحتاج اننا نفصل بياض البيض عن الصفار لما بنعمل اي تورته او كيك او اي نوع من المعجنات بيحتاج لكده
وفي ناس كتير بتوقه الصافر او جزء منه مع البياض وده مش بيدي النتيجه المطلوبه
ودي طريقه بسيطه جبتهالكم عشان اللي مش بيعرف يفصلهم
وان شاء الله تكون سهله
http://www.youtube.com/watch?v=j0PmMdmszT4
تسلمي سارة على الطريقة السهل
تعرفي دول عملوا اله صغيرة شيه المصفاة بتفصلي البيضة بيها بشكل اسرع
بس الطريقة الاولة هي المعتمدة والاسرع اكيد
بارك الله فيك
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)