على فكرة طريقتها جميلة
كفتة البطاطس باللحم
![]()
ازيكن بنوتـــات
الكفتة :
أولا اللحم المفروم حطينا عليها البصل المفروم والنعناع المفروك
بعدين قلبناهم وحطينا بيضاية وشوية بقسماط وطبعا ملح وفلفل
وكده الكفتة جاهزة للتصبيع
وآدى الكفتة بعد ماتصبعت فى الصينية ولاحظوا فيه كفتات صغننين ودول بأه اللى حانستعملهم فى حشو البطاطس الكروكيت
البطاطس الكروكيت :
آدى البطاطس بعد ماسلقناها
وقشرناها
وهرسناها وحطينا عليها ملح
وآدى أول دوريايه
وحطينا جواها الكفتة الصغننة اللى قلتلكم عليها
وقفلناها كويس
وآدى بعد مارصيناها فى الصينية والمدورة دى مش محشية لزوم النباتيين
وبعدين كله فى الدقيق والبيض والبقسماط وهب تحمير فى الزيت وبالهنا
نبض
حرفك وحديث
كلماتك
هو الرافد لاي
صفحه
كانه عيد الاعياد
يترك في المساحه
فرحه
فالياسمين تفتح بعطر بحروفك
تحيه
لك لروعه تواصلك ونقاء ودقه اسلوبك
وسحر قلمك وروعه
الفكره
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)