ممممممممممممممممممممممممم ممممممممم
شكلها كتير شهي
تسلم الايادي على الوصفة
المقادير:
- 1 عبوة مكرونة
- 1 فص ثوم مفروم أو مدقوق
- 2 حبة فلفل أحمر حار قطع صغيرة جدا
- 1 حبة بصلة كبيرة مفرومة ناعم
- 4/1 كوب زيت ذرة
- 2/1 كجم بندورة ناضجة
- 2 ملعقة كبيرة معجون بندورة
- 4/1 كوب بقدونس مفروم ناعم جدا
- ملح وفلفل
طريقة التحضير:
1- تعصر نصف كمية البندورة في الخلاط مع 4/1 كوب ماء ويقطع النصف الآخر الى مكعبات صغيرة.
2- يسخن الزيت في اناء متوسط على نار متوسطة. يضاف البصل ويقلب حتى يصفر. يضاف الثوم والفلفل الحار مع التقليب المستمر حتى يصبح البصل لونه ذهبي.
3- تضاف البندورة المعصورة والمكعبات ومعجون البندورة و 2/1 كوب ماء و الملح والفلفل. تترك لتغلي ثم تخفض النار ويغطى الإناء و يترك لمدة 30-40 دقيقة.
4- بينما تطهى الصلصة تسلق المكرونة وتصفى. تضاف المكرونة و البقدونس إلى إناء الصلصة وتخلط معها جيدا. تقدم فورا.
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممم
شكلها كتير شهي
تسلم الايادي على الوصفة
ولا تتعبى نفسك خالص
زورونا انتوا بس فى مصر وكل الاكلات اللى عملتيها عالمنتدى هنفذهالك ان شاء الله
تسلمى ياقمر على الاكلات اللى احلى من بعضهااااا
مشكورة ياقمر ويسلمو ايداكي
على اسم مصر
يقدر يقول التاريخ ما شاء
انا عندى مصر احلى واجمل الاشياءالبحث على جميع مواضيع العضو مصريةوافتخر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)