اهلين
سمك فيلية بالذبادي والمايونيز والتوابل الحارة
على بركة الله نبدأ
1 كيلو سمك فيليه
علبه لبن زبادي .
ملعقتين كبار مايونيز
1 كوب طحين
1 كوب نشاء
عصير ليمونة
ملح - كمون
توابل سمك حارة
زيت للقلي
الطريقة
نقطع السمك قطع حسب الطلب و ننقعة بعصير الليمون نص الكمية الموجودة و الملح و الكمون لمدة ساعة
نخلط الطحين و النشا وباقي المكونات مع عصير الليمونة و رشة ملح مع بعض ونضيف القليل من الماء الى ان يصبح الخليط لزج مثل اللبن الجامد
نحمي الزيت على نار عالية ثم نضع كل قطعة سمك في الخليط ونرش علية البهارات الحارة
و نضعة في الزيت اذا كان السمك سميك نخفف النار حتى يستوي اما اذا كان رفيع نخلي النار حامبة
وتقدم مع السلطة وارز الصيادية
جميله باين عليها طعمها هايكون حلو
Princess maya
ثانكس على مرورك
ساندرا
ميرسى يا قمر على مرورك الحلوة
m.chezoo
شكرا على الرد العسل
نوجه
مشكورة وان شاء تجربى وتقوللى
على اسم مصر
يقدر يقول التاريخ ما شاء
انا عندى مصر احلى واجمل الاشياءالبحث على جميع مواضيع العضو مصريةوافتخر
على فكره بجد انا بعشق السمك الفيليه بالطريقه ديه
بجد بيكون جناااااااان وملوش حل
وكيف
امسك نفسي عن
التذوق
وانا لصنعة إيديكي جدا
متشوق
فلحروفك عبق
السطر
ولقلمك هنا عذوبه
النهر
تواصلك سطورك وهج
حرفك
اسعدني حقا وزين المساحات
لك الياسمين مع عميق
الشكر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)