قهوتنا على الانترنت
النتائج 1 إلى 9 من 9
  1. #1

    افتراضي ستيك بالفلفل الأسود





    ستيك بالفلفل الأسود





    المقادير :

    4 ملاعق صغيرة فلفل أسود حب مجروش
    4 ملاعق كبيرة زيت زيتون
    3 فصوص ثوم مفروم
    4 قطع شرائح لحم ستيك
    نصف كوب مرقه لحم

    الطريقة :

    يدق الفلفل الأسود , توضع ملعقتان كبيرة من الزيت في طبق ويضاف نصف مقدار الثوم وكل مقدار الفلفل المجروش , ثم تتبل قطع اللحم بالزيت والفلفل الأسود من الجانبين , ثم يصب الزيت والثوم علي اللحم , ويغطي الطبق بورق بلاستيك شفاف ويوضع جانباً لمدة ساعتين حتى يتشرب اللحم .
    توضع مقلاة سميكة علي نار عالية حتى تسخن جيداً , ثم تحمر قطع اللحم دون إضافة أي دهن إليها مع ملاحظة سرعة التحمير علي الجانبين .
    ثم تهدأ النار ويوضع اللحم مرة ثانية في المقلاة لمدة دقيقتين ثم يضاف المرق ويستمر الطهي دقيقة أخري ثم يتبل اللحم بالملح ويقدم .


  2. #2

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    18 - 11 - 2007
    ساكن في
    الاردن
    العمر
    33
    المشاركات
    14,186
    النوع : انثيJordan

  4. افتراضي


  5. #5
    تاريخ التسجيل
    14 - 10 - 2008
    ساكن في
    بعيد عن عيون الناس
    المشاركات
    7,357
    النوع : ذكر Egypt

  6. #6

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همسة ولاء مشاهدة المشاركة

    بارك الله فيك

  7. #7

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ساندرا مشاهدة المشاركة

  8. #8

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شهرزاد مشاهدة المشاركة

  9. #9

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة m.chezoo مشاهدة المشاركة

 

 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المواضيع المتشابهه

  1. ستيك مشوي
    بواسطة طيف عابر في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 10
    آخر مشاركة: 20 - 1 - 2012, 11:40 PM
  2. ستيك السلمون بالبصل
    بواسطة قارئه الفنجان في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 4
    آخر مشاركة: 25 - 10 - 2011, 11:05 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©