فكرة جميلة ياهموسه
وبصفتى هبقى مشرف الركن اللى جمبك يثبت ولو انى مش عارف متثبت ولا لاء
وانا هتفرج على مصايبكم وبلاويكم![]()
بجد برنامج جاااااامد
يالاى ورينا شطارتك ياقمر
وانا متابعة
لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما
لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!
فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح!سأكون امامه كالكتاب المفتوحالبحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة
اسمحولى اشارك معاكم باول اكلة عشان بناتى كتير مش بيعرفوا يطبخوا الاكلة دى وهى البسارة او البصارة وهى سهلة جدا نص ك فول مجروش وحزمة كسبرة خضراء وبصلة كبيرة و10 فص ثوم يغسل كل هذا ويقطع باى شكل ويرفع على النار مع الفول و2لتر ماءويترك حتى تتم التسوية وتتم التسوية حينما يتغير لون الفول الى اللون الشفاف او يتغير لون الخليط الى لون الشاي بالحليب بعدها يضرب فى الخلاط حتى يتجانس الخليط ويتم تخفيف القوام حسب ذوقك يضاف للخليط معلقة شاى ملوخية جافة وناعمة بعد ذلك يضاف الملح والفلفل الخطوة الاخيرة 10 فصوص ثوم مع معلقتين سفرة كسبرة جافة مطحونةوملعقة شاى شطة حمراء ناعمة يدق كلة مع بعضة حتى تصبح كالعجينة يضاف نصفها الى الطبخة السابقة وترفع على النار وغلوة واحدة ويتم غرفها فى اطباق يحمر باقى خليط الثوم والكسبرةفى زيت او سمنة ويزين به وجه الاطباق وبالهناوالشفا
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)