قهوتنا على الانترنت
صفحة 2 من 2 الأولىالأولى 12
النتائج 11 إلى 19 من 19
  1. #11

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نوارة مشاهدة المشاركة



    مستنينك يلا شدي حيلك
    بالتوفيق



    قريبا بادن الله

  2. #12

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة -Nona- مشاهدة المشاركة
    موضوع مميز


    ويلا ومنتظرينك هموسه




    تسلمي ياقمر


  3. #13
    تاريخ التسجيل
    14 - 10 - 2008
    ساكن في
    بعيد عن عيون الناس
    المشاركات
    7,357
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي

    فكرة جميلة ياهموسه
    وبصفتى هبقى مشرف الركن اللى جمبك يثبت ولو انى مش عارف متثبت ولا لاء
    وانا هتفرج على مصايبكم وبلاويكم

  4. #14

    افتراضي

    بجد برنامج جاااااامد
    يالاى ورينا شطارتك ياقمر
    وانا متابعة

    لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما


    لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!

    فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح
    !سأكون امامه كالكتاب المفتوح

    البحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة

  5. #15

    افتراضي

    لاء انت تجهز حالك لانك هتكون ضيف معنا قريبا

  6. #16

  7. #17
    تاريخ التسجيل
    19 - 2 - 2009
    ساكن في
    قــلـــ ح ــبيبي ـــب
    العمر
    36
    المشاركات
    3,197
    النوع : انثيLibya

    افتراضي

    موضوع جميل اوى يا همسه مميزه كعادتك دائما

  8. #18

    افتراضي

    هموسه
    فكر روعه
    فى الانتظار

  9. #19
    تاريخ التسجيل
    18 - 4 - 2009
    ساكن في
    مصرى مقيم بالكويت
    المشاركات
    14
    النوع : ذكر Kuwait

    افتراضي

    اسمحولى اشارك معاكم باول اكلة عشان بناتى كتير مش بيعرفوا يطبخوا الاكلة دى وهى البسارة او البصارة وهى سهلة جدا نص ك فول مجروش وحزمة كسبرة خضراء وبصلة كبيرة و10 فص ثوم يغسل كل هذا ويقطع باى شكل ويرفع على النار مع الفول و2لتر ماءويترك حتى تتم التسوية وتتم التسوية حينما يتغير لون الفول الى اللون الشفاف او يتغير لون الخليط الى لون الشاي بالحليب بعدها يضرب فى الخلاط حتى يتجانس الخليط ويتم تخفيف القوام حسب ذوقك يضاف للخليط معلقة شاى ملوخية جافة وناعمة بعد ذلك يضاف الملح والفلفل الخطوة الاخيرة 10 فصوص ثوم مع معلقتين سفرة كسبرة جافة مطحونةوملعقة شاى شطة حمراء ناعمة يدق كلة مع بعضة حتى تصبح كالعجينة يضاف نصفها الى الطبخة السابقة وترفع على النار وغلوة واحدة ويتم غرفها فى اطباق يحمر باقى خليط الثوم والكسبرةفى زيت او سمنة ويزين به وجه الاطباق وبالهناوالشفا

 

 
صفحة 2 من 2 الأولىالأولى 12

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©