انا كنت حابه اعرف الطريقة المصريه لعمل الفراخ لانه منظرها تجنن في التلفزيون انا ولا مرة عملتها بالفريك بس حاجربها واحكيلك الطعمة اكيد زاكية "امي بتعمل فراخ محشيه زاكيه كتير كتير بس مو بالفريك باللارز واللبن او البطاطا والبندورة"
المقادير: فرخه متوسطة الحجم، 2 كوب فريك، بطاطس مقطعه مكعبات، بصله كبيره مبشوره، ملح وفلفل، ماء، سمن .
طريقة الاعداد: حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .
حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط بالفرخه فوقها بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.
ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى "
انا كنت حابه اعرف الطريقة المصريه لعمل الفراخ لانه منظرها تجنن في التلفزيون انا ولا مرة عملتها بالفريك بس حاجربها واحكيلك الطعمة اكيد زاكية "امي بتعمل فراخ محشيه زاكيه كتير كتير بس مو بالفريك باللارز واللبن او البطاطا والبندورة"
سلمت يمناكي ساندرا
شارك معنا فى حمله المقاطعه اليهوديهلما نشرة من صور حبيبنا محمدأشرف الخلق أجمعين
لمشاهده الصورالبحث على جميع مواضيع العضو شمس
ياسلام عالطبق ده على فكرة انا خالتي عملتها واكلتها عندها كانت بجد رهيييبة
يسلمووووووووو الايادي يارب ودمتي بالف خير
تحياتي ليكي
ايوة كدة اهى دى الحاجات اللى تفتح النفس
الواحد محتاج تغذية جادة
عامة تسلم الايادى يا شيف![]()
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)