يسلمووووو ايديكي حبيبتي
كويس لقيت طبخه اطبخها بكره![]()
المقادير
كيلو كوسه
نصف طماطم تقطع شرائح
ربع فلفل رومى مقطع شرائح
بصله مقطعه حلقات
ملح وفلفل وبهارات
نصف كيلو لحم مفروم
الطريقه
تدهن الصينيه بقليل من الزبدة نضع نصف مقدار الكوسه بعد ان يقطع حلقات ثم نضع نصف مقدار كلا من الفلفل والبصل والطماطم ويرش بالملح والفلفل والبهارات
تتبل اللحم وتفرد المقادير السابقه
نضع باقى المقادير الطماطم البصل الفلفل ثم الكوسه ويرش ايضا بالملح والفلفل والبهارات
تغطى بورقه فويل وتوضع فى الفرن بعد ربع ساعه ننزع ورقة الفويل ونترك الصينيه فى الفرن حتى تمام النضج
يجب ان يتبخر كل السائل منها
بالصحه والهنا
اذا كنتى بتعملى دايت لاتضعى الزبده
امممممممممممممممممم
رووووعة ام اسراء تسلم الايادى
بجد منورة جداااا واكلك لزيز
كل وصفاتك تجنن مشكورة كتييييييير على مجهودك الرائع تقبلى مرورى
جينــــــــــــا
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)