تسلم الايادى ام اسراء طبق فعلا رووووعة
المقادير
رنجه
بصل عادى
بصل اخضر
طماطم
فلفل اخضر
زيت ذرة
المقادير حسب عدد الافراد
الطريقة
تقشر الطبقه الخارجيه للرنجه وينزع اللحم من الشوك على فكرة سهله جدا
واللى متعرفش تخلى الرنجه فى برطمانات رنجه مخليه فى السوبر ماركت
تقطع الطماطم قطع صغيره ويقطع البصل العادى تقطيع جوانح صغيره ويقطع الفلفل الخضر ايضا يمكن اضافه الفلفل الحار حسب الرغبه
نضع كل المكونات فى طبق كبير لخلطها معاونضع زيت الذره حسب الرغبه
ولافضل النتائج يوضع فى الثلاجه وياكل فى اليوم التالى
لاتنسى البصل الاخضر قشريه واغسليه وضعيه بجانب اطباق الرنجه
وبالصحه والهنا
النهارده مافى دايت
الله عليكى يا أم اسراء
و يا سلام لو حطيتى عليها طحينة (قليل جدا)بتبقى رااااااائعة
أنا بعملها كده علطول
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)