متأكد ان هي هتعجبنا يعني أجرب بقلب جامد
اولا المقادير:
فرخة مسلوقة او اكتر حسب الرغبة.
طماطم وفلفل اخضر مقطع شرائح صغيرة
ملح وفلفل
بشامل
الطريقة:
تقطعي الفرخة خصلات طويلة كالبطاطس..(بعد سلقها طبعا)....ثم ناتي بالطماطم والفلفل نضعهم علي النار في قليل من الزيت.....مع الملح والفلفل.......نقلبهم ونتركهم حتي نشم رائحتهم الحلوة جدا وحتي تنزل منهم الصوص.......ثم ناتي بشرائح الفراخ ونقلبها في ذلك الصوص علي النار ثم نرفعها
وناتي بصينية كبيرة........نفرشها طبقة بشامل ثم نضع الفراخ ثم طبقة بشامل اخري...وندهن الوجه ببيضة مضروبة..
ونضعها في الفرن حتي نري وجهها نضج...........
وبالف هناوشفا...........هتعجبكم جدا
متأكد ان هي هتعجبنا يعني أجرب بقلب جامد
جمييييييييييييييييييييلة جدا
وجوعتنى اعمل اية انا بقى
لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما
لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!
فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح!سأكون امامه كالكتاب المفتوحالبحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة
تفتكر حتنفع اختراعك دي يا خالد
![]()
اللهم اني استودعتك اياه يا من لا تضيع ودائعه فاحفظه لي من كل سوء
..
اذكروني بالخير
قران يتلى اناء الليل واطراف النهار
http://www.tvquran.com
البحث على جميع مواضيع العضو كابوس الحرامية
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الملاك البرئ
ان شاء الله جربى بس مليش دعوة لو عملتيها غلط
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شيري العسولة
خلاص اعزمى نفسك على الاكل
شكرا لمرورك الجميل
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة وعد عالم سمسم
انا بصراحة مش ليا فى الطبيخ بس جربى مش هتخسرى حاجة مش جايز تتطلع حلوة
استنوا استنوا قبل ما تعملوا حاجة : الزيت اللى هتحطوا فيه الطماطم و الفلفل شوحوا فيه الأول بصلة شرائح..يلا الى المطبخ معتدل مارش
شكرا ليك على الوصفة و آسفة للتدخل بس كان لازم أنقذ الموقف
تحياتى لك أخى
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة botta
والله انتى انقذتينى مش انقذتى الموقف
اجرب مش خسرانة حاجة
وربنا يستر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)