جامد موت تسلم الايادى
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة سارة المصرية
ان شاء الله تعجبك ولو طلعت حلوة ياريت تقوليلنا
ربنا يخليكى شكرا لمرورك
أسفه للاضافه عندى قكره تانيه
![]()
بعد ما نطلع الفراخ نحطها فى عيش سورى أو فى كريب ....ونحط معاه كاتشب أو زيتون أو أى إضافات أخرى ....ونلفه .... وفى طاسه تيفال نحط 5نقط زيت ...أوعى نحط زيت كتير.....نقلبه بس على نار هاديه
(على فكره دى بقى شورمه فراخ)
وبالهناء والشفاء
أسفه مره أخرى
انا هجرب الطريقة وهبقى اقول ليك على النتيجة بس ان شاء الله هتكون حلوة
جينـــــــــــــــا
شكلها حلوة والله عملت مرة زيها بس من غير البشاميل
بالهنا والشفا
شكرا ليكم ورلرائيكم ويارب تعجبكم
شكرا لمرورك ياجميل
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)