قهوتنا على الانترنت
النتائج 1 إلى 4 من 4
  1. كووول طريقة عمل امكرونة بالباشاميل

    المقادير المطلوبة.
    مكرونة مسلوقة..صلصة الباشميل..لحمة مفرومة معصجة..جبنة موزوريلا مبشورة


    و الان لعمل اللحمة بستخدم..بصلة مفرومة..لحمة مفرومة...بندورة مفرومة ..فصين ثوم مدقوقين و صلصة طماطم و ممكن خضار مشكلة انا هنا استخدمت ذرة مفرزة..و طبعا ملح و فلفل اسود و بهار و اوريجانو


    طريقة عمل اللحمة..

    بنحمي الزيت عالنار ثم نضيف البصل المفروم و نقلب قليلا الى ان يذبل


    نضع اللحمة فوقه و نقلب جيدا


    ثم الذررة و نقلبها و تترك الى ان تذبل البندورة


    ثم نضيف الصلصة




    لعمل البشاميل نحتاج الى:
    كوب طحين تقريبا 7 ملاعق كبيرة..ليتر من الحليب اي تقريبا اربع اكواب..مكعبين ماجي و زبدة..ملح و فلفل اسود و اوريجانو


    نضيف الطحين مع الحليب عالبارد


    يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي


    بعد ان يسخن بقليل نضيف الماجي و الملح و الفلفل الاسود و الاوريجانو و طبعا ما بنتركها ابدا نستمر بالتحريك حتى ما تتكتل


    نضيف الزبدة


    و نستمر بالتحريك الى ان يثخن قوام البشاميل هكذا


    ترفع من على النار

    و الان التطبيق اللحمة جاهزة و البشاميل جاهز ..

    نضع المكرونة المسلوقة في طبق عميق او قدر و نضيف فوقها نصف كمية البشاميل


    نقلب المكرونة مع البشاميل جيدا حتى يمتزجو و ممكن اضافة القليل من الجبنة معها





    نضيف طبقة من المكرونة


    ثم نفرد فوقها اللحمة


    ثم طبقة المكرونة


    و نغطيها تماما


    ثم باقي صلصة البشاميل هكذا


    نوزع الجبنة المبشورة فوقها


    ندخلها فرن ساخن لمدة نصف ساعة او اكتر الى ان تتحمر الاطراف


    نفتح الشواية و نحمر الوجه




    تقطع


    و تقدم مع السلطة



    بليز تجربو الطريقة بجد حلوة جدا
    habebatkom
    monos/moon

  2. #2
    الصورة الرمزية mona roshdi
    mona roshdi غير متواجد حالياً المشرفه المميزه للأسلامي العام والصوتيات والمرئيات الاسلامية
    تاريخ التسجيل
    27 - 6 - 2008
    ساكن في
    خلف دائرة الأحذان
    المشاركات
    12,425
    مقالات المدونة
    1
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي

    شكرااا لك ياقمر على الطريقة الحلوة
    جديد موضوع الذرة
    اكيد حلو... مرسى خالص لك
    تحياتى وودى


  3. #3

  4. #4

    افتراضي

    شكلها روعه والذرة جديد
    تسلمى

 

 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©