قهوتنا على الانترنت
صفحة 2 من 3 الأولىالأولى 123 الأخيرةالأخيرة
النتائج 11 إلى 20 من 28
  1. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    ههههههههههههه ده انا بكره حاجات كتير اوى بس احتمال اجرب طريقتك دى اما نشوف اخرتها

  2. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    شوربة الخضروات وخاصة للعشاء مغديه جدا

    المقادير:

    لتر من مرق الدجاج ويتبل بالفلفل الابيض والهيل او الحبهان المطحون
    والمستكه
    ملعقه متوسطه زبده
    جزر
    بصل ابيض
    فطر طازج
    كوسا مقطعه مكعبات
    بازيلا
    بطاطس مقطعه مكعبات

    الطريقه:
    نغسل الخضروات جيدا وتقطع مكعبات وتقلب الخضروات فى الزبده
    وتترك على نار هادئه فى الزبده لمدة 5 د ونضع عليها مرق الدجاج المتبل
    وتترك على نار متوسطه حتى تنضج وتقدم ساخنه
    واذا اردتوا هه الشوربه تكون اسيويه نضع بيضه نيئه عند التقديم

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  3. #13
    تاريخ التسجيل
    13 - 1 - 2008
    ساكن في
    فى بتنا طبعا
    العمر
    40
    المشاركات
    432
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    يا دكتوره انا عاوز انواع جديده وغريبه
    على العموم

  4. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    بس كده متستعجلششششششششششششششش

  5. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    شوربة كريما الدجاج

    المقادير:
    دجاجه
    بصله
    وباقة بقدونس صغيره
    1وربع لتر مرق الدجاج
    100 غ دجاج مطبوخ
    300 مل حليب
    50غ دقيق
    2 ملعقه كبيره ماء
    ملعقه كبيره عصير ليمون
    نص ملعقه صغيره جوزة الطيب مبشوره
    ملح وفلفل
    150 مل كريما عاديه
    خبز محمص للزينه

    الطريقه:
    نضع الدجاجه والبصل وباقة البقدونس فى ماء على النار وتترك حوالى ساعه ونصفى السائل
    ونعيده للطنجره ونقطع الدجاج المطبوخ الى مكعبات صغيره ونضعه هو والحليب
    على المرق السابق ونخلط الدقيق مع الماء ويضاف على الخليط بالتدريج مع التحريك
    المستمر حتى الغليان ونخفف النار وتترك الشوربه لمدة 10د ثم نضع عصير الليمون
    وجوزة الطيب والملح والفلفل ومن ثم نضع الكريما مع التحريك
    وتصب الشوربه فى اوانى التقديم وتزين بالخبز المحمص

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  6. #16
    تاريخ التسجيل
    13 - 1 - 2008
    ساكن في
    فى بتنا طبعا
    العمر
    40
    المشاركات
    432
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    ايوه كده هى دى الشربات
    بس ممكن سوال دجاج مطبوخ ازاى فصدك مسلوق ولا ازاى
    وشكرا على الوصفه

  7. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    مطبوخ يعنى مسلوق جاهز وممكن ان نستغنى عنه لان بيوجد النوع الاساسى

  8. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    شوربة الفطر بالبازلاء:
    علبه من الفطر المسلوق
    كوبين من مرق اللحم
    ملعقه زبده
    نص كوب حليب
    كوب بازلاء مسلوقه
    بصل اخضر
    ملح وفلفل ابيض

    الطريقه:
    يقلب الفطر المسلوق مع البصل والبازلاء فى الزبده ونضع عليه مرق الدجاج
    ويترك على النار من 10- 15 د وتكون النار متوسطه ومن ثم نضع الحليب واذا
    احسستى انه سميك اضيفى قليل من المرق
    ويزين ببعض الفطر والبازلاء ويتبل
    وبالعافيه

  9. افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    شوربة الفطر بالبازلاء:
    علبه من الفطر المسلوق
    كوبين من مرق اللحم
    ملعقه زبده
    نص كوب حليب
    كوب بازلاء مسلوقه
    بصل اخضر
    ملح وفلفل ابيض

    الطريقه:
    يقلب الفطر المسلوق مع البصل والبازلاء فى الزبده ونضع عليه مرق الدجاج
    ويترك على النار من 10- 15 د وتكون النار متوسطه ومن ثم نضع الحليب واذا
    احسستى انه سميك اضيفى قليل من المرق
    ويزين ببعض الفطر والبازلاء ويتبل
    وبالعافيه

  10. #20
    تاريخ التسجيل
    13 - 1 - 2008
    ساكن في
    فى بتنا طبعا
    العمر
    40
    المشاركات
    432
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي رد: كل يوم شربه ييهه خنقتونا ؟

    مممممممممممم
    شكلها كده حلوه
    مستنى انواع جديده
    وشكرا على الوصفه

 

 
صفحة 2 من 3 الأولىالأولى 123 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©