المكونات:
مقدار من اللحم المفروم
بيضة واحدة
بقسماط مدقوق ((شابيلوير))
توابل (اللى تحبيه)
الطريقة:
ضعى اللحم المفروم على منضدة العمل
اضغطى على اللحم و افرديه على المنضدةللقضاء على أى فراغات بداخله
ضعى البيضة فوق اللحم مع التوابل و الفلفل الأحمر
اخلطى المكونات كلها مع بعض
استمرى فى العجن حتى تصبح متماسكة
اضغطى العجينة و افرديها مرة أخرى
رشى عليها مقدار مناسب من البقسماط و تابعى العجن حتى تحسى أنها متماسكة
اصنعى كرة عريضة من العجينة الناتجة
قسميها بالسكين إلى 4 أجزاء
ثم 8 أجزاء
و اصنعى كرة من كل جزء
استخدمى الورق الشفاف و ضعى عليه الكرات و افرديها قليلا لتحصلى على أقراص
ثم غطيها بقطعة أخرى
و احفظيه و هو مغطى بالورق فى كيس بلاستيك محكم الغلق
للتقديم:
بعد طهو البرجر
يمكنك عمل سندويتش من الكيزر مع شريحة شيدر
مع شرائح الخيار المخلل و البصل
و أخيرا الكاتشب
و بالهنااااااااء و الشفااااااااء
ياااارب تعجبكم طريقتى عاااوزة اسمع ألأراء منتظراكم
تحيااااتى وحبى
منى رشدى
شكلها لذيذ يا مامتى
يسلمو ايديكي يارب
ويخليكي لينا وتاكلينا دايما
اللهم اني استودعتك اياه يا من لا تضيع ودائعه فاحفظه لي من كل سوء
..
اذكروني بالخير
قران يتلى اناء الليل واطراف النهار
http://www.tvquran.com
البحث على جميع مواضيع العضو كابوس الحرامية
مونمون وماله ماكدونالدز ولا برجر كنج مش اسهل من التعب ده كله
ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
بس برده تسلمى ياقمر كفايه ان الطريقه منك يا احلى واجمل واروع موناليزا فى العالم![]()
ميرسى مونا بجد جامدة
مووت
وانا بحب الهمبورجر اصلا
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)