قهوتنا على الانترنت
النتائج 1 إلى 3 من 3
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    2 - 7 - 2009
    ساكن في
    فى الدنيا الجميله
    المشاركات
    978
    النوع : انثيEgypt

    كووول البيتزا الايطاليه ممممممممممممم /جنان؟؟؟؟

    المقادير

    1000 جم دقيق
    100 جم سمن
    50 جم زيت
    100 جم زبدة
    100 جم سكر بوده
    50 جم خميرة
    3 بيضة
    ماء للعجن
    25 جم ملح

    طريقة التحضير

    يضاف جميع المقادير ماعدا الدقيق ويخلط المقادير كلها حتى يصبح الخليط متجانس ثم يضاف الدقيق ويعجن وتترك لمدة ربع ساعة تقريبا
    ملحوظة هامة

    ---------------
    هذة الكمية من العجين تقسم الى 12 قطعة ويفرد فى صوانى مقاس 24 سم


  2. #2
    تاريخ التسجيل
    4 - 7 - 2009
    ساكن في
    كفرالشيخ/مصر
    العمر
    39
    المشاركات
    37
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي

    السلام عليكم......بجد تسلم اديكي

    سبحان الله وبحمده.... سبحان الله العظيم


    البحث على جميع مواضيع العضو superman1985

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    2 - 7 - 2009
    ساكن في
    فى الدنيا الجميله
    المشاركات
    978
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي

    ميرسى على مرورك الجميل

 

 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

المواضيع المتشابهه

  1. طريقة عمل البيتزا....
    بواسطة طيور الجنه في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 20 - 12 - 2011, 09:03 PM
  2. البيتزا و المحشش ...!!!
    بواسطة عفريت أفندى في المنتدى خمسة فرفشة
    مشاركات: 20
    آخر مشاركة: 12 - 5 - 2010, 08:05 AM
  3. ماتش مصر ونيجريا هيتزاع
    بواسطة King MeZo في المنتدى مصراوي كافيه
    مشاركات: 1
    آخر مشاركة: 12 - 1 - 2010, 05:34 PM
  4. كل ده عشان حته بيتزا
    بواسطة MR.7o00odA في المنتدى خمسة فرفشة
    مشاركات: 18
    آخر مشاركة: 17 - 12 - 2009, 10:59 PM
  5. الجلاش.......البيتزا........
    بواسطة ام اسراء في المنتدى طبق اليوم
    مشاركات: 11
    آخر مشاركة: 26 - 6 - 2009, 10:37 PM

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©