تسلمى يا جميل بس الصور مش ظاهرة خالص
وياريت المرة الجاية تكتبى عنوان الموضوع يعبر عن محتواه وشكرا![]()
طريقة بسكويت الزبدة الهش بيطلع جميل جدا و خفيف و بيبقي حلو مع الشاي او حتي لوحده و اسيبكم مع الوصفة و الصور
المقادير:
250 جرام زبدة طرية مش سايحة (في درجة حرارة الغرفة)
3 معالق كبيرة حليب سائل
فانليا
2 وربع كوب دقيق
كوب نشا
كوب وثلث سكر بودرة
للتزيين حبيبات سكر ملونة
الطريقة:
تخلطي كل المكونات مع بعض كويس جدااااااا لحد ماتحصلي على عجينة متماسكة ناعمة جدااااا
هاتقسميها نصين و تبرميها بالشكل ده و تلفيها في بلاستيك
وتحطيها فى التلاجة لمدة لا تقل عن ساعة وممكن اكتر عشان تمسك كويس و تبقي سهلة لما تيجي تقطعي
و بعد ماتخرجيها من التلاجة تجيبي صنية و تبطنيها بورق الزبدة
و تفكي البلاستيك عن العجينة و تقطعي بالشكل ده
و ترصي القطع فى الصنية بالشكل ده
و بعدين تضغطي عليها عشان تكون رقيقة بالشكل ده
ودي صورة حبيبات السكر الملونة
نزوق بيها البسكوت بالشكل ده
و ندخلها الفرن اللي احنا مدفيينه من قبلها بنص ساعة على درجة حرارة 180 لمدة 10 دقايق لربع ساعة و بعدين نشغل الشواية على الهادي الوش ينشف مش يحمر ركزوا فى النقطة دي احنا عايزين الوش ابيض او سمني
وده شكله بعد ماخرج من الفرن
و ده شكله من تحت عشان تعرفو انه استوي
و الف هنا و شفا
و دي صورة من قريب
اتمني تعجبكو و تجربوها بجد حلو جداااا و المقادير دي تعمل 3 صواني بالشكل ده يعني حوالي 70 بسكوته و بتنفع قوي فى الفطار لو مالكيش نفس جنب الشاي و حلوة وهاتعجب ولادك جداااا لانها خفيفة و لذيذة
تسلمى يا جميل بس الصور مش ظاهرة خالص
وياريت المرة الجاية تكتبى عنوان الموضوع يعبر عن محتواه وشكرا![]()
لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما
لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!
فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح!سأكون امامه كالكتاب المفتوحالبحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)