يسعدنى انى اكون اول وحده ترد على موضوعك
فعلا ما شاءالله وطعمتها روووووووووووووووووعه
ونحنا بليبيا بنعملها واسمها فخذ الهانم لكن نحشيها بجبنة البيتزا اللذيذه وبطاطا مطبوخه طبعا ومهروسه والدجاج اللى قلتى عليه..فعلا مقبله رائعه
وشكرا ليكى احساس...![]()
أفخاذالدجاج أكله بجد رائعه وبنصحكم عن جد تسونها
أنا عن نفسى بجد مبعرفش شئ عن المطبخ بس لما شفت الاكله وعجبتنى مقدرتش ما أدخلش المطبخ وتكون اول تجاربى معاه أفخاذالدجاج
وعن جد طلعت مالها حل طعمها يجنن وأنصح أى بنت لازم تسويها
بس ممكن تستبدل العجينه بعجينه بيف باسترى وممكن نزود مع الدجاج قطع بطاطس مسلوقه وهتكون احلى بأذن الله
أسيبكم مع أحلى وجبه
![]()
يسعدنى انى اكون اول وحده ترد على موضوعك
فعلا ما شاءالله وطعمتها روووووووووووووووووعه
ونحنا بليبيا بنعملها واسمها فخذ الهانم لكن نحشيها بجبنة البيتزا اللذيذه وبطاطا مطبوخه طبعا ومهروسه والدجاج اللى قلتى عليه..فعلا مقبله رائعه
وشكرا ليكى احساس...![]()
والله لازم نجرب باين عليها حلوة و لذيذة خالص..............تسلم الايادي![]()
عنجد يارشا ... تم التجريب .. خصوصااا ان المقادير اساسااا بتتواجد بسهولة جدااااااا
الطعم .... مش هقولك .. جاااااااااااامد جدا ومية مية بجد
الشكل .... هو مش أوى.. بس العيب انا عارف فين ... ((( فى طريقة تشكيل العجنة على هيئة افخاد))))
بس انا كان فية حاجة هتجننى .. ازاى اشكل العجينة على شكل افخاد الدجاج وأساسا الصدور اللى بتنحط فى العجينة صدور كاملة ... بس رجعت تانى للموضوع وقريت بتأنى لقيت مكتوب صدور مفرومة فبجد العتب على النظر
بس فعلا ....Excellent food from a woman skilled in the kitchen
تسلمى يا عسل
وتسلم الايادى
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)