قهوتنا على الانترنت
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 10 من 11
  1. #1

    تمام المقلوبة بالفراخ......لذيذة جدا




    المقادير المطلوبة طبعا عالبركة و حسب العيلة..

    دجاجة مسلوقة و البهارات المستخدمة معروفة حبهان و فلفل اسود وكمون و طبعا اهم شي القرفة للمقلوبة و مكعبين ماجي و ملح...

    مرقة الدجاج

    باذنجان مقطح شرايح و مملح و يترك مدة نص ساعة قبل القلي ممكن استخدام القرنبيط للي ما بيحبو الباذنجان او مشكل بطاطس و باذنجان و قرنبيط حسب الرغبة

    فصوص ثوم مقشرة

    طماطم مقطعة شرائح

    ارز مغسول و منقوع

    الطريقة..
    نقلي الباذنجان بزيت غزير هكذا


    ثم يوضع على ورق نشاف ليمتص الزيت

    يصفى الارز من الماء و نرش عليه قليل من البهارات المستخدمة

    في قاع الحلة نضع قليل من السمنة و نرش القليل من الارز

    ثم نصف الطماطم و نوزع فصوص الثوم

    نصف الباذنجان فوق الطماطم

    ثم الدجاج و يرش عليه القليل من البهارات

    ثم نضع الارز و نساوي السطح بالملعقة

    ثم نضيف كمية من مرقة الدجاج اللازمة لنضج الارز

    و توضع على نار عالية الى ان تقل كمية المرقة و تصل تحت الارز بقليل .تخفف الى نار هادئة

    و تترك على النار الى ان ينضج الارز تماما

    ثم نقلبها لكن بعد ان تبرد ..علشان متملش زى اللى فى الصورة



    يم يم يم


    و تقدم مع السلطة طبعا و زبادى مع نعناع و ثوم و خيار..

    بالصحة والهنا



    يارب تعجبكم



  2. #2
    تاريخ التسجيل
    10 - 11 - 2007
    ساكن في
    الاردن - الكرك
    المشاركات
    1,251
    النوع : ذكر Jordan الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    مشكوره ام اسراء على الوجبة اللذيذه في الصورة واكيد لذيذه جدا في الطعم ودي طبعا مشهوره جدا عندنا في الاردن وهي الاكله الشهيره الثانيه بعد المنسف الاردني طبعا ......!!!!

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    2 - 9 - 2009
    ساكن في
    الشرقية
    المشاركات
    147
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي

    روعة يا ام اسراء انتي كدة جوعتي الواحد شكلي هاكل الشاشة
    تقلبي مروري
    محمد الباز

  4. #4

    افتراضي

    تسلم الأيادى يا جميــــــــــــــل
























    هاتى حتة بقى

  5. #5

    افتراضي

    و طبعا اهم شي القرفة

    هههههههههه ماشي يا مامتى يا قمرححط قرفه عشان خاطرك انتي بس
    تسلم ايديكي يارب على الاكله الجميله دي


    اللهم اني استودعتك اياه يا من لا تضيع ودائعه فاحفظه لي من كل سوء

    ..

    اذكروني بالخير
    قران يتلى اناء الليل واطراف النهار
    http://www.tvquran.com


    البحث على جميع مواضيع العضو كابوس الحرامية

  6. #6

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زيد مشاهدة المشاركة
    مشكوره ام اسراء على الوجبة اللذيذه في الصورة واكيد لذيذه جدا في الطعم ودي طبعا مشهوره جدا عندنا في الاردن وهي الاكله الشهيره الثانيه بعد المنسف الاردني طبعا ......!!!!

    اشكرك زيد على مرورك الطيب
    ويارب دائما تنور صفحاتى المتواضعه

  7. #7

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة bvcxz_mn42 مشاهدة المشاركة
    روعة يا ام اسراء انتي كدة جوعتي الواحد شكلي هاكل الشاشة
    تقلبي مروري
    محمد الباز
    تسلم يامحمد والله دة احنا نجبها لحد عندك
    منورنى ويارب دائما

  8. #8

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة botta مشاهدة المشاركة
    تسلم الأيادى يا جميــــــــــــــل

























    هاتى حتة بقى


    حته بس كلها لكى ياشوشو ياجميلة
    تسلمى ياقمر على مرورك

  9. #9

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة Spirit Cafe*1* مشاهدة المشاركة

    هههههههههه ماشي يا مامتى يا قمرححط قرفه عشان خاطرك انتي بس
    تسلم ايديكي يارب على الاكله الجميله دي


    انتى لسه مش بتحبى القرفه
    مش فى موضوع فوائد القرفه
    قولتى حتحبيها
    أسعدنى مرورك أبنتى الحبيبه نهى
    ويارب دائما منورانى

  10. #10
    تاريخ التسجيل
    21 - 8 - 2009
    ساكن في
    In my room
    العمر
    34
    المشاركات
    24
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي



    انا هاسرق الصورة دى واطلع اجرى اكلها لوحدى
    انما يا ام اسراء عللى!؟!
    لماذا سميت مقلوبة ؟! سؤال وجيه مش كده
    بس تسلم الايادى برضه هاكلها مقلوبة ولا معدولة


 

 
صفحة 1 من 2 12 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©