تسلم أيدك اكله جميله بارك الله فيك
المكونات
-كيس مكرونه إسباجيتى ( 400 جرام)
-نصف كيلو جمبرى مقشر ومنظف
ممكن استبدال الجمبري بقطع فراخ
-كوب ونصف كريمة طهى (300 مللى) (جهينة)
-2 معلقة طعام صويا صوص
-قطعة جنزبيل صغيره مفرومه
-معلقة طعام توم مفروم (ويمكن إستبدالها بنصف معلقة مسحوق الثوم )
للتجميل : بقدونس مفروم، جبن موتزاريلا مبشور
طريقة التحضير
تسلق المكرونه وتصفى جيدا
نضع 2 معلقة زيت زيتون فى مقلاه تيفال
ثم نضع الجمبرى والثوم والجنزبيل ونقلب لمده ثلاث دقائق ثم نضيف كوب ماء
نترك الجمبرى ثلاث دقائق الى ان يتشرب ماء السلق
ثم نضيف الكريمه والصويا صوص الى الجمبرى
نضع الجمبرى والكريمه على المكرونه ونقلب جيدا
توضع المكرونه فى أطباق التقديم وتجمل بالجبن الموتزاريلا والبقدونس
وبالهنـــا والشفــــة
تسلم أيدك اكله جميله بارك الله فيك
بالهنا والشفاء على قلبك ياقمر
وتسلم الايادى ومشكورة
بارك الله فيكى
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)