شكلها خطير يا سوسو
تسلمي يا عسل![]()
المقادير حسب كل العائله :
- حبة دجاج مسلوقه مع ملح وبهارات حتى تنضج تماما
-ترفع من المرق ويزال الجلد والعظم وتقطع صغير
-حبة بصل مفرمه
-ثوم مدقوق ناعم
-حبتين طماطم مفرومه ناعم
-رشة بقدونس
-ملح
-فلفل
-مكعب ماجي
-قليل من الزيت
-قليل من البهارات الناعمه
الطريقة:
نحمر البصل والثوم بالزيت نضع الدجاج ويقلب ثم بقيه المقادير وتبقى على نار هادئه
طريقة تدخين الشورما نضع ملعقة زيت في وعاء معدني وتوضع وسط الدجاج
نضع جمره وسط الزيت ويغطى الدجاج حتى تطفى الجمره نصفي الزيت فقط على الدجاج ونحرك الخليط
نقطع طماطم شرائح وخس وطرشي خيار وبطاطس مقليه
نعمل خلطة الطحينه :
علبة زبادي
ملعقتين طحينه
ثوم مدقوق
عصير ليمونه
رشه نعنع
تخلط مع بعض جيدا
نبدأ بحشي الخبز حسب الرغبه
نفتح جزء من الخبز ونضع بالترتيب خس طماطم طرشي بطاطس دجاج طحينه
تلف بورق السندوش وتحمى قليلا بالمكرويف وتقدم
ســـــــsaraـــــــارة
التعديل الأخير تم بواسطة saso164 ; 3 - 11 - 2009 الساعة 01:11 PM
شكلها خطير يا سوسو
تسلمي يا عسل![]()
اللهم اني استودعتك اياه يا من لا تضيع ودائعه فاحفظه لي من كل سوء
..
اذكروني بالخير
قران يتلى اناء الليل واطراف النهار
http://www.tvquran.com
البحث على جميع مواضيع العضو كابوس الحرامية
مممممممممممم ، طعمها جميل هههههههههه
احلى حاجة فى الصور طبق البطاطس المقلية جميلة جداااا
شكراااا يا سوسو على اكلة النهاردة بجد جميلة
تسلم ايدك
يــعــجــبـنـى حــســنـك و دلالــكيــعـجـبــنــى فـيــك نــظــرة عـيـنـيـكالبحث على جميع مواضيع العضو حبيبة حكيم
حلوة خالص ياقمر
بس شكة انها مكررة![]()
لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما
لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!
فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح!سأكون امامه كالكتاب المفتوحالبحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة
حرام عليكى ياسارة جوعتينى....بجد شكلها يفتح النفس تسلم ايديك ياقمر
![]()
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)