طيب ما فيش حد قال جميلة او حتى واحشة
مقادير الكيك:-
4بيضات ، كوب دقيق ،كوب سكر بودر، م/ك بيكنج بودر ، فانيليا
الطريقة:-
1-نضرب البيض +السكر والفانيليا بمضرب البيض لمدة ربع ساعة
2- الدقيق +البيكنج بودر بالتدريج على الخليط ونستعمل الملعقة ونقلب من تحت لفوق علشان الكيك ما يهبطش
3- نخبزها فى فرن180 لمدة 35 دقيقة ثم نتركها حتى تبرد
الزينة الخارجية:-
2 باكو جيلى فراولة(ممكن اى نوع)---- موز (حوالى 5 وحدات )
الطريقة :-
نحضر الجيلى ونتركه حتى يبرد ونصب شوية منه فى نفس الصينية اللى احنا خبزنا فيها الكيك علشا تطلع مقاس الكيك
ملف مرفق 3299
وبعدين نقطع الموز ونرصه فى الصنية زى الصورة ونسقيها بالجيلى
صورة026.jpg
ونخلها الثلاجة علشان تجمد وبعدين نخرجها ونضيف باقى الجيلى ونقلب الكيك عليها وندخلها الثلاجة وعند التقديم نمرر الصينية على النا لدة دقيقة ثم نقلبها فى طبق التقديم وبالهنا والشفا ودا شكلها النهائى
صورة083.jpg
طيب ما فيش حد قال جميلة او حتى واحشة
واااااااااااااااااااااااا و
رووووووووعة بجد تسلم ايدك حبيبتي
شكلها جميل جدا
وان شاء الله اجربها وادعيلك
ننتظر جديدك حبيبتي
على فكرة هايلة جدا جدا جدا بجد
وبذات في الصيف دة الواحد نفسه في الكيك وفي نفس الوقت مش نافع عشان الحر
والكيك مع الجيلي ميكس جامد اوي
تسلم ايديكي حبيبتي
سلمت
هذه الايادي
على المجهود
والفكره الرائعه
العذبه
دمت بوافر الصحة
والعافية
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)