كنافة بالجبنة

½ كيلو كنافة ¼ كيلو جبنة ركوتا سمنة معلقة كبيرة سكر معلقة كبيرة قشطة
عسل (شيرة): 2 كوب سكر كوب ماء نص ليمونة .
الطريقة:
- نقصص الكنافة صغير بالمقص او بالكبة او نقطعها قطع صغيرة باليد
- نفركها بالسمن السائح لحد ماتحسى بأيدك ان الكنافة كلها مبلولة بالسمن
- نهرس الجبنة بالشوكة ونضع عليها السكر والقشطة ونفركهم ببعض
- ندهن الصينية بالسمن ونضع نص كمية الكنافة ثم نضع الجبنة على الكنافة بس لاتصل الى الاطراف علشان متتحرقش وتسود
- نضع نص الكنافة التانى ونضغط الاول على اطراف الصينية داير مايدور ثم نضغط بالراحة على باقى الصينية ونضع معلقة سمن - - - سائح على الوش ندخلها فرن متوسط الى ان تحمر (بس مش قوى ) ونخرجها من الفرن ونسقيها بالشيرة وبالهنا والشفا