يا سلااااااااااام والله جوعتنى ........
بس انا مبحبش غير السمك الاسكندرانى(( سمك بلدى ))
والله دايما بورسعيد حلوه فى كل حاجه
تقبل مرورى
الصيادية البورسعيدية
المقادير :
2 بصلة كبيرة
1/2 كيلو سمك بورى أو بلطى كبيرأو أى سمك كبير مقطع جزل
ملح
كمون
زيت يكفى لتحمير البصل
الطريقة:
يبشر البصل ثم يحمر فى الزيت ختى يصبح لونه بنياً حاذرى ان يحترق حتى لا يمرر الشوربة.
ثم يوضع عليه الماء الكافى للشوربة و مقدار السمك وتترك لتغلى و ينضج البصل 4\3 نضج مع الملح و الكمون ثم يوضع السمك حتى ينضج و بالهنا و الشفا.
ولعمل الارز الصيادية نفس طريقة تحمير البصل ثم نطبخ الارز كالعادة فيأخذ نفس لون وطعم الصيادية الرائع .
يا سلااااااااااام والله جوعتنى ........
بس انا مبحبش غير السمك الاسكندرانى(( سمك بلدى ))
والله دايما بورسعيد حلوه فى كل حاجه
تقبل مرورى
الدنيا مسأله حسابيه ::
خذ من اليوم ... (( عبره )) ومن الامس ... (( خبره ))
اطرح منها التعب والشقاء ... واجمع الحب والوفاء
واتـــــــــرك البــــــــاقــــى لــــرب السمــــــــاء
البحث على جميع مواضيع العضو ED GIEN
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)