قهوتنا على الانترنت
النتائج 1 إلى 4 من 4
  1. #1
    تاريخ التسجيل
    30 - 4 - 2009
    ساكن في
    هناهــو
    المشاركات
    14,292
    مقالات المدونة
    20
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي # »-(¯`s´¯)-» ( كل الرنجه و سيبك من التونه ) »-(¯`s´¯)-»







    هااااااااااى








    جايبلكم معايا طرق كتير


    " للرنجه "


    يارب تعجبكم
























    "الرنجه المدخنه "







    المقادير:





    350جرام شرائح رنجه مدخنه مقطعه قطع صغيره
    بصل اخضر مقطع

    5 معالق زيت

    1معلقه صغيره عصير ليمون




    شطه حسب الحاجه



    الطريقة:




    ناتى اولا بالرنجه ثم نضعها على النار ثوانى قليله


    ننزع منها الجلد والشوك


    ونضع عليها الليمون والزيت ونحضر طبق التقديم ونزينه بالبصل


    ونضع الرنجه عليه .












    "سلطة الرنجة بالليمون والبصل الأخضر"









    المقادير :



    1/2 كوب جبن كريمي طري

    350 جم شرائح رنجة مدخنة مقطعة قطعا صغيرة

    ملعقتان كبيرتان بصل أخضر مقطع
    ملعقة كبيرة شبت طازج مقطع
    ملعقة صغيرة عصير ليمون

    ثمن ملعقة صغيرة فلفل أسود طازج مطحون






    الطريقة:



    1- امزجي جميع المقادير معا ثم غطيها.

    2- اتركي المزيج عدة ساعات في المبرد أو إلى أن يبرد تماما.

    3- قدمي الرنجة مع رقائق من البسكويت المملح أو الخبز .















    " رنجه بالبطاطس "









    المقادير:



    1 كوب رنجة مقطعة مربعات

    1 بنجر مسلوق و مقطع مكعبات

    1 بطاطس مسلوقة و مقطعة مكعبات
    2 ملعقة كبيرة قشطة
    1 ملعقة كبيرة عصير ليمون
    1 ملعقة كبيرة زيت زيتون
    ملح و فلفل

    جرجير و بيض مسلوق للتزيين






    الطريقة:



    - تُوضع الرنجة مع البنجر و البطاطس في وعاء عميق و تُقلب.

    - تُضاف القشطة و يُتبل الخليط بعصير الليمون و الزيت ، الملح ، الفلفل.

    - تُصب السلطة في طبق التقديم و تُزين بالبيض المسلوق و الجرجير.
















    "رنجه بالخردل والثوم"








    المقادير:


    خس مقطع مكعبات


    جرجير مقطع قطع متوسطه
    مكعبات خبز توست
    رنجه
    خردل
    ثوم
    زبده
    ملح خفيف
    فلفل

    زيت



    الطريقة:






    - تبلي مكعبات الخبز بالثوم و الزبده و الملح و حمصيها فى الفرن.


    - اخلطي الخس و الجرجير و تبليهم بالخردل و الفلفل و الزيت.


    - ضعي الخس و الجرجير فى صحن التقديم , ضعي فوقهم قطع الرنجه و أخيرا انثري الخبز المحمص .













    يارب تكون نالت أاأاأاأاأاأعجابكم

  2. #2
    تاريخ التسجيل
    3 - 6 - 2010
    ساكن في
    في البيت ال تحته الكافيه
    المشاركات
    1,472
    مقالات المدونة
    1
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    ميرسي ليكي كتير

  3. #3
    تاريخ التسجيل
    30 - 4 - 2009
    ساكن في
    هناهــو
    المشاركات
    14,292
    مقالات المدونة
    20
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nourhan_nour مشاهدة المشاركة
    ميرسي ليكي كتير
    ميرسى ليكى ياقمر
    منورانى والله

  4. #4
    تاريخ التسجيل
    13 - 4 - 2010
    ساكن في
    القاهره
    العمر
    50
    المشاركات
    32,835
    النوع : ذكر Egypt

    افتراضي

    سلمت
    هذه الايادي

    على المجهود

    والفكره الرائعه

    العذبه

    دمت بوافر الصحة

    والعافية


 

 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©