قهوتنا على الانترنت
ابحث عن :  
صفحة 2 من 4 الأولىالأولى 1234 الأخيرةالأخيرة
النتائج 11 إلى 20 من 37
  1. #11

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الرومانسية مشاهدة المشاركة
    موضوع جميل اوى يا انجى
    وفكرتة تحفة مع انى مش
    متزوجه بس اهو اتعلم واعمل
    عندنا فى البيت انتو اطبخوا الى
    ازواجكم وانا اطبخ لبابا وماما خلينا
    نعك ان شا الله ما حد اكل
    هههههههههههههههههههه
    منتظرينك فى رمضان
    تقبلى مرورى
    ههههه
    اسمها هانعك لازوجنا
    شكرا حبيبتى لمرورك ومشاركتك

  2. #12

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الحريه مشاهدة المشاركة
    فى انتظارك انجى

    بس عايزين وصفات سهله مش معقده

    للمبتدئين نعرف نطبخها




    كلنا مبتدئين والله ياحبى
    هههههههه
    شكرا لكى وبإذن الله تلاقى الوصفات سهله

  3. #13

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة اسلامى حياتى مشاهدة المشاركة
    فكره لذيذه جدا
    مستنيينك يا انجى
    وانا بنتظار حضورك وابداء رايك
    شكرا لكى

  4. #14

    افتراضي

    حرام عليكى يعنى اعك لجوزى فى اول رمضان يجمعنا سوا
    هههههههههههههههههههه
    طيب ياستى قولى واحنا معاكى ولو ضربنى بالاطباق انتى المسؤلة
    منتظرينك ياقمر من دلوقتى على نار
    وكل سنة وانتى طيبة ورمضان كريم
    لاتجادل الاحمق فقد يخطىء الناس فى التفريق بينكما


    لست مجبره ان يعرف الاخرين من انا!!!

    فمن لديه مؤهلات القلب ! والعقل ! والروح
    !سأكون امامه كالكتاب المفتوح

    البحث على جميع مواضيع العضو شيري العسولة

  5. #15

    افتراضي

    وانتى طيبه ياحبيبتى
    ومتقلقيش
    انا فاكره رمضان الى فات كان اول رمضان ليا وانا مجوزه
    وجوزى كان راجع من الشغل قلقان جدا
    واعترفلى بالحقيقه دى بعد مااكل الباميه
    وقالى تحفه
    بجد كنت قلقان تجوعينى اول رمضان
    هههههههه
    بس بصراحه ماكنش اول يوم
    كان رابع يوم لان الايام الثلاثه الاولى كنا معزومين
    وربنا معاكى بقى ياقمر

  6. #16
    تاريخ التسجيل
    22 - 11 - 2009
    المشاركات
    2,705
    مقالات المدونة
    13
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي

    رمضان كريم وكل سنه وانتى طيبه يا انجى ويارب يمر رمضان عليكى وعلى اسرتك بسعاده يارب
    بالنسبه للعك انا بجرب فى بابا وماما واخواتى وبيستحملوا يا عينى عليهم فانا معاكى اى عك معاكى هنتظرك كل يوم ان شاء الله بس اوعى تنسى يا انجى لازم تعملى اكلتى المفضله مسقعه بالبشامل هستناها
    <a href="http://up.masrawycafe.net/"...66.jpg" /></a>
    البحث على جميع مواضيع العضو ايسل

  7. #17

    افتراضي

    اوك ياقمر
    وانا كمان بموت فيها
    هاستناكى تشرفينا فى مطبخنا
    شكرا لمشاركتك


  8. #18

    افتراضي

    يلا يابنات ويا قمرات

    فطار النهارده




    حمام محشو بالأرز






    الطريقة

    - يُنقع الحمام في الماء والدقيق وقليل من الملح ثم يُشطف جيداً، وإذا وُجد معه الكبد والقوانص فتُغسل أيضاً، ويُصفى الجميع من الماء ويُجفف.
    - يُغسل الأرز جيداً ويُصفى من الماء.
    - يُسخن الزيت والسمن في إناء على نار متوسطة، ويُضاف البصل والحبهان وجوزة الطيب، ويُتبل بالملح والفلفل مع التقليب لمدة 5 دقائق أو حتى يُصبح لون البصل ذهبياً.
    - يُضاف الأرز مع التقليب، ثم يُضاف الماء ويُترك حتى يبدأ في الغليان .
    - تُخفف الحرارة، ويُغطى الإناء ويُترك لمدة 10 دقائق ثم يُترك ليبرد (مع مراعاة ألا يكون الأرز كامل النضج).
    - يُوضع حوالي 5 كوب من الماء في إناء على نار متوسطة، ويُضاف الخضار وورق الغار والفلفل الأسود ويُترك حتى يبدأ في الغليان.
    - في هذه الأثناء يُحشى الحمام بحشوة الأرز (يُراعى حشوه تحت الجلد)، ويُقفل بوضع الأرجل فوق بعضها مع وضع الجناح للخلف.
    - يُسلق الحمام المحشو في المرق، ويُتبل بالملح ويُترك لمدة 15 دقيقة أو حتى ينضج.
    - يُرفع الحمام من المرق، ويُترك ليبرد قليلاً ثم يُجفف.
    - يُخلط الزبادي مع صلصة الطماطم ويُدهن الحمام بخليط الزبادي.
    - يُسخن خليط الزيت والسمن في مقلاة على نار متوسطة، ويُحمر الحمام من جميع الجهات .
    - يُرفع الحمام على منشفة ورقية لامتصاص الزيت الزائد.
    - يُطهى الأرز المتبقي في قليل من مرق الحمام، ويُقدم مع الحمام المحشو.

  9. افتراضي

    كل سنه ونتى طيبه يا انجى حلوة فكرة نعك سوا دى هههههههه
    لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
    ربى اغفر لى ولوالدى يوم يقوم الحساب
    اللهم انى اسالك رضاك والجنه واعوذ بك من سخطك والنار
    يا حى يا قيوم برحمتك استغيث اصلح لى شانى كله ولا تكلى لنفسى طرفة عين
    البحث على جميع مواضيع العضو e.n.kh

  10. #20

    افتراضي

    يلا يابنات ويا قمرات

    فطار النهارده



    حمام محشو بالأرز

    المقادير

    4 حمام
    ملح وفلفل
    سمن وزيت (بنفس المقدار) للتحمير
    ربع كوب دقيق

    2 كوب أرز مصري
    4 ملعقة كبيرة زيت
    1 ملعقة كبيرة سمن
    2 كوب بصل كبير مفروم
    1 ملعقة صغيرة حبهان (هيل) مطحون
    1/4 ملعقة صغيرة جوزة الطيب مطحون
    2 كوب قطع خضار (بصل ـ جزرـ كرفس)
    2 ورق غار (لاورا)
    1 ملعقة صغيرة فلفل أسود حب
    1/2 كوب زبادي
    1 ملعقة صغيرة صلصة طماطم (معجون)
    1/2 1 كوب ماء





    الطريقة

    - يُنقع الحمام في الماء والدقيق وقليل من الملح ثم يُشطف جيداً، وإذا وُجد معه الكبد والقوانص فتُغسل أيضاً، ويُصفى الجميع من الماء ويُجفف.
    - يُغسل الأرز جيداً ويُصفى من الماء.
    - يُسخن الزيت والسمن في إناء على نار متوسطة، ويُضاف البصل والحبهان وجوزة الطيب، ويُتبل بالملح والفلفل مع التقليب لمدة 5 دقائق أو حتى يُصبح لون البصل ذهبياً.
    - يُضاف الأرز مع التقليب، ثم يُضاف الماء ويُترك حتى يبدأ في الغليان .
    - تُخفف الحرارة، ويُغطى الإناء ويُترك لمدة 10 دقائق ثم يُترك ليبرد (مع مراعاة ألا يكون الأرز كامل النضج).
    - يُوضع حوالي 5 كوب من الماء في إناء على نار متوسطة، ويُضاف الخضار وورق الغار والفلفل الأسود ويُترك حتى يبدأ في الغليان.
    - في هذه الأثناء يُحشى الحمام بحشوة الأرز (يُراعى حشوه تحت الجلد)، ويُقفل بوضع الأرجل فوق بعضها مع وضع الجناح للخلف.
    - يُسلق الحمام المحشو في المرق، ويُتبل بالملح ويُترك لمدة 15 دقيقة أو حتى ينضج.
    - يُرفع الحمام من المرق، ويُترك ليبرد قليلاً ثم يُجفف.
    - يُخلط الزبادي مع صلصة الطماطم ويُدهن الحمام بخليط الزبادي.
    - يُسخن خليط الزيت والسمن في مقلاة على نار متوسطة، ويُحمر الحمام من جميع الجهات .
    - يُرفع الحمام على منشفة ورقية لامتصاص الزيت الزائد.
    - يُطهى الأرز المتبقي في قليل من مرق الحمام، ويُقدم مع الحمام المحشو.

 

 
صفحة 2 من 4 الأولىالأولى 1234 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©