تسلم ايدك يا قمر
" الكبده المشــــــــــــــوية "
* المقادير :
- كيلو كبــــــــــــده .
- ملح .. فلفل .. ملعقة كبيرة زيت .
* الطريقة :
- تقطع الكبده علي شكل أصابع ثم تتبل بالملح والفلفل
والزيت لمدة نص ساعة .
- تشك بالسيخ وتشوي علي النار حتي تحمر .
- توضع في طبق وتزين بالبقدونس وقطع الليمون وتقدم ساخنة .
" ملاحظة "
* لا تترك الكبده علي النار طويلا حتي لا تنشف وتفقد طراوتها .
وبالهنا والشفـــــــــــا
تسلم ايدك يا قمر
حلفتك بربي متجرحنى وجرحتنى وكانك جاى عشان تزلنى
بعد الحب ممات وبعد مبقي الي فات زكريات فاضل اية علشان نعيش فاضل لنا اية غير دموعالبحث على جميع مواضيع العضو دموع الاقمر
الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)