قهوتنا على الانترنت
صفحة 2 من 6 الأولىالأولى 123456 الأخيرةالأخيرة
النتائج 11 إلى 20 من 51
  1. #11
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة m!s:storm مشاهدة المشاركة
    حلوه الفكره اووووى بجد

    تسلمى يا قمر

    تسلمى انتى يا حبى على مرورك الجميييييل ده



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  2. #12
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة صمت الليالى مشاهدة المشاركة
    مين

    فين
    اية
    امتة
    ازاى
    هههههههههههههههههههههههه

    حرام عليكى يا هبة دا انا نفسى اخلص من المطبخ دا
    تجيبهولى ورايا هنا مااااااااااااااااشى ليكى يوم انا هوريكى
    ههههههههههههههههههههههه

    يلا استعنا على الشقى بالله
    بما ان انا النهاردة مش هطبخ فى بيتنا
    يبقى هعملكم صنية كيكة
    مقاديرها سهلة اووووووووى
    وطريقتها اسهل
    كنت لسة عملاها امبارح

    المقادير
    3 بيضات
    3 كوب دقيق
    1 كيس بكن بودر
    2 كيس فانيليا
    1 كوب سكر
    تلت تربع كوب زيت
    كوب وربع عصير برتقال او يوسفى
    نقطة لمون


    الطريقة


    نشغل الفرن اول حاجة ونسيبة يسخن


    هنحط البيض فى الخلاط وعلية الفانيليا ونشغل الخلاط شوية
    وبعد كدة نطفية ونحط علية العصير ونشغلة شوية
    ونطفية ونحط علية السكر والزيد ونقطة اللمون ونشغلة كتير بقى

    بعد كدة هنكون مجهزين الدقيق على جمب وعلية البيكن بودر
    وهنفضى الخلاط فى طبق كبير ونبدأ نحط علية الدقيق شوية بشوية
    ونقلب جامد فى اتجاة واحد اوعى حد يغير الاتجاة احسن تبوظ

    بعد كدة هنكون بردو مجهزين صنية مقاس 24 او مدهشة للى عايز يعملها على شكل معين
    ومدهونة سمنة ومرشوشة دقيق علشان الكيكة ماتلزقش هنحط فيها العجينة الى احنا عملاناها

    وندخلها الفرن الى كان سخن من الاول خالص ومحدش يفتح عليها الفرن خالص
    قبل تلت تربع ساعة بعد كدة نفتح الفرن ونشوفها لو كانت مستوية خلاص نطلعها
    لو لسة بنسبها شوية بس اوعى الفرن يكون عالى احسن تتحرق
    وبعد كدة نسيبها تبرد ونقلبها فى طبق ونقطعها وناكلها
    بألف هنا على قلوبكم

    يارب الطريقة تعجبكم وتعرفوا تعملوها ودى اسهل حاجة
    انا بعرف اعملها مردتش اجبلكم حاجة صعبة

    وميرسى يا هوبا على التدبسة الجامدة دى
    تسلم افكارك يا قمر

    وبما ان بقى طباخ السم بيدوقة ومن حفر حفرة
    الى اخيىة وقع فيها
    هدبس هبة هوبا
    يلا يا قمر عايزين وصفتك بقى
    ومش هصعبها عليكى وهسيبكى انتى تختار
    شوفتى انا طيبة ازى



    ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههه
    انتى عايبشة فى نظام اللى هو انا فى حلم ولا اييييييييه ههههههههههههههه

    اى خدمة برضه اختك وعايزة مصلحتك
    والله منوانى يا جمييييييييييييييييييل
    وانا بعشق الكيكات والكلام ده

    وصفة جامدة منك يا حبى هاجربها ويا رب متسممش هههههههههههه

    وهاعملك الوصفة يا باشا
    ولا بيهمنى



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  3. #13
    تاريخ التسجيل
    28 - 2 - 2011
    ساكن في
    القاهرة
    العمر
    29
    المشاركات
    126
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    موضوع جامد تسلم ايدك يا جميل

    اه بعترف انى هويتك وانت اللى مليت عنيا..ظلمت روحى وحبيتك وكنت الدنيا ديا..سيبنى لحالى سيبنى لحالى ومتصعبهاش عليا... كل اللى بينا يا غالى مش راح تنساه
    عنيــــــــا
    منور التوقيع silent

    البحث على جميع مواضيع العضو القلب الجرئ

  4. #14
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ميرو المصريه مشاهدة المشاركة
    السلام عيكم ورحمة الله وبركاته
    موضوعك جميل زيك يا قمر
    وانهارده هنفطر ايه
    عايزين نفطر وبعد كده نحلى بالكيك
    يارب الكيكه متتحرقش
    ههههههه

    هههههههههههههههه
    شكلك انتى اللى هتعملى الفطار ده ههههههههه

    مرورك هو اللى جميل ياعسل



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  5. #15
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة بلدها مشاهدة المشاركة
    موضوع غاااااااااااية

    بالروعة متفرد بذوقه
    بس يعني
    اللي زي حلاتي كده
    مبيعرفش يطبخ يعمل ا

    يه؟؟؟؟


    على فكرة على فكرة يعنى
    انا كمان ولا بعرف حاجة فى الاكل
    بعرف اكل بس


    بس اهو الواحد بيجرب فيكوا ههههههههههههههههههه
    واهو ادينا بنتلم من اللى الاعضاء بيقوله
    وعلى فكرة ممكن تحضرى ولو حتى عصير
    منورااااااااااااااانى



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  6. #16
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    بما ان الاخت اية دبستنى زى ما انا دبستها

    فانا دلوقتى هاعملكوا حاجة

    يا رب تعجبكوا

    انا مبعرفش اعملها بس بشوف ولدتى بتعملها

    هاقول وربنا يستر ههههههههههههههههههه

    ( سلطة الكول سلو )

    المقادير:

    * كرنباية صغيرة او متوسطة
    *جزرتين
    * خل + ربع معلقة ملح + معلقتين سكر + زيت
    * ماينووووووويز


    الطريقة:

    * خرطى الكرنبة شرايح رفيعة .. وخرطى الجزر برضه . وبعدين نخلط الشرايح مع المكونات اللى فوق دى

    ومعاهم المايونيييييييز


    انا اخترت حاجة علىادى يا جماعة عشان انا ميح فى المطبخ اصلا

    اى خدمات يا ايوشة


    يا رب تكون عجبتكوا

    ويلا يا ميروووو المصرية
    يلا يا مروة ورينا شغلك الجامد




    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  7. #17
    تاريخ التسجيل
    2 - 8 - 2009
    ساكن في
    قلب حبيبى
    المشاركات
    4,187
    مقالات المدونة
    4
    النوع : انثيEgypt

    افتراضي

    يا هبة يا فاشلة مش بتعرفى تطبخى
    ههههههههههههههههههههههههه هه
    فاشلة فاشلة ههههههههههههههههه
    لا ياماما انا بعرف اطبخ الحمد لله
    بس محدش يحسد احسن نجمى خفيف
    هههههههههههههههههههههه
    بس السلطة بردو عامل مهم على السفرة
    وطريقتها حلوة بس بردة فاشلة لانك مابتعرفيش تعمليها
    ههههههههههههههههههههههههه هه
    تسلمى يا هوبا ومستنين ميرو


    منذ أن عرفتك توقفت كلماتى
    وتمزقت اوراقى وانكسرت كل أقلامى
    فاحبك لا يوجد له وصف
    وانا لا اجيد الكتابة الا عنك وعن حبك
    ولهذا اعتزلت الكلام منذ ان عرفت حبك


    البحث على جميع مواضيع العضو آية الرحمن

  8. #18
    تاريخ التسجيل
    12 - 3 - 2011
    ساكن في
    عايشه مع العايشين
    العمر
    32
    المشاركات
    240
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي



    ربنا يخليكم على الدعوه الجميله دى
    ويارب الاكله تعجبكم

    والاكله هى مكرونه بالبشاميل
    ويارب تطلع سليمه
    وبالصور يا معلمين
    علشان فتح الشهيه

    المقادير :

    مكرونة مسلوقة
    صلصة البشاميل
    لحمة مفرومة معصجة
    جبنة موزاريلا مبشورة
    http://7awa.roro44.com/vb/30189.html


    و الان مقاديرعمل اللحمة

    بصلة مفرومة
    لحمة مفرومة
    بندورة مفرومة
    فصين ثوم مدقوقين
    صلصة طماطم
    طبعا ملح
    فلفل اسود
    بهارات

    طريقة عمل اللحمة..

    بنحمي الزيت عالنار

    ثم نضيف البصل المفروم
    و نقلب قليلا الى ان يذبل
    نضع اللحمة فوقه و نقلب جيدا
    تترك الى ان يتغير لونها الى اللون البني
    نضيف الثوم و نقلب
    ثم البندرة و تقلب جيدا

    ثم نضيف الصلصة

    وتترك على النار الى ان تتسبك و تصبح جاهزة

    لعمل البشاميل نحتاج الى:المقادير

    كوب دقيق تقريبا( 7 ملاعق كبيرة)

    ليتر من الحليب(اي تقريبا اربع اكواب)
    زبده
    ملح
    فلفل اسود

    الطريقه

    نضيف الطحين مع الحليب عالبارد
    يوضع على النار و نحركهم بالمضرب السلك الى ان يذوب الطحين تماما و يختفي

    بعد ان يسخن قليلا نضيف (الملح و الفلفل الاسود )و طبعا مش بنسيبها ابدا
    ونستمر ف التحريك علشان متبقاش كتل
    نضيف الزبدة
    و نستمر بالتحريك الى ان يجمد قوام البشاميل زى كده

    وترفع من على النار


    والان طريقة عمل المكرونه

    نضع المكرونة المسلوقة في طبق عميق
    و نضيف فوقها نصف كمية البشاميل

    نقلب المكرونة مع البشاميل جيدا حتى يمتزجو
    و ممكن اضافة القليل من الجبنة معها

    نحضر صينية الفرن ندهنها بقليل من الزبدة
    و نغطي قاع الصينية و الحواف بالبقسماط

    نضيف طبقة من المكرونة

    ثم نضع اللحمه المعصجه فوقها ونفردها

    ثم نضع باقى كمية المكرونه

    وبعد ذلك نضع باقى الباشميل

    ونرش قليل من الجبنه



    ونضعها فى الفرن

    ومنقطعهاش غير لما تبرد شويه
    علشان تطلع سليمه
    وبالهنا والشفا
    وقولوا رايكم ايه

    خلى بالكم احسن تتحرق


    وانا ف انتظار اى اسئله

  9. #19

  10. #20
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة صمت الليالى مشاهدة المشاركة
    يا هبة يا فاشلة مش بتعرفى تطبخى

    ههههههههههههههههههههههههه هه
    فاشلة فاشلة ههههههههههههههههه
    لا ياماما انا بعرف اطبخ الحمد لله
    بس محدش يحسد احسن نجمى خفيف
    هههههههههههههههههههههه
    بس السلطة بردو عامل مهم على السفرة
    وطريقتها حلوة بس بردة فاشلة لانك مابتعرفيش تعمليها
    ههههههههههههههههههههههههه هه
    تسلمى يا هوبا ومستنين ميرو


    ههههههههههههههههههههههههه ههه
    مااااااااااااشى يا ست بيت يا جاااااااااااااااادة
    حد يقدر يقول حاجة ما انتى شكلك طبيخة تماااااااااااام
    ربنا يخبر بخطرك يا جميلة

    منوراااااااااااااانى يا بطة



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

 

 
صفحة 2 من 6 الأولىالأولى 123456 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©