قهوتنا على الانترنت
صفحة 5 من 6 الأولىالأولى 123456 الأخيرةالأخيرة
النتائج 41 إلى 50 من 51
  1. #41
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الملاك الساحر مشاهدة المشاركة
    مستنين العضوه الكديده
    يلاااااا باه
    ورونا المواهب

    ده انتى هتشوفى مواهب هههههههههههههههههههههههه

    عمرك ما شفتها فى حياتك هههههه

    منورانى يا جميلة



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  2. #42
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ~DREAM~ مشاهدة المشاركة
    موضوع جااااااااااااااامد موت هوبا حبيبة قلبى زى كل موضيعك
    بس انتى الاجمد يا قمر

    وكمان البشاميل تحففففففففففففة يا ميرو شكلك طباخة جاااااااااااامدة

    وانا برجع دلوقتى بالاكلة بتعاتى يا رب ما تكون عك

    ربنا يخليكى يا جميلة

    والله مرورك هو اللى اجمد حاجة يا باشا برضه

    يا ستى عك عك

    اى حاجة منك حلوة

    منوراااااااااااااااانى يا روحى



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  3. #43
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ~DREAM~ مشاهدة المشاركة
    النهاردة جبتلكم اكله كل المصريين بيموتوا فيها
    بس يا رب تعجبكم
    كلوا وادعولى


    اول حاجة طريقة الرز الصيادية







    المقادير
    3 كوب ارز
    بصلة
    زيت لتحمير البصلة
    كوب ماء
    ملح فلفل اسود وكمون ورشة كسبرة
    ورق لورى
    زبيب
    مكسرات للتزين لوز وفستق

    الطريقة:
    1/ نضع البصلة المبشورة على النار ونتركها حتى يحمر لونها
    2/ نضع كوب الماء
    3/ نضع الملح والفلفل الاسود والورق اللورى والزبيب ونقلب كويس
    4/ نغسل الارز جيدا ثم نضعه على النار
    5/ نقلب جيدا مع وضع قليل من الماء (يعنى بيكون فوق الرز حوالى عرض اصبع )
    6/ نترك الرز حتى ينضج تماما
    7/ نقلى المكسرات بزيت او ملعقة سمن
    8/ يقدم الارز المزين بالمكسرات وممكن نبشر عليه بقدونس جزر للتزين







    وبعدين صنية السمك السنجارى



    سمك بورى كبير ( لا تقل السمكه عن نصف كيلو كلما كبرت السمكه يكون أفضل )
    بصل مربعات صغيره
    ثوم قطع صغيره
    فلفل اخضر قطع صغيره ( استخدمت اخضر و اصفر و احمر و برتقالى )
    كرفس قطع صغيره ( يمكن استخدام الشبت او الكسبره حسب الرغبه )
    طماطم قطع صغيره
    عصير ليمونه
    ملح / فلفل / كمون


    قليل من الزيت


    نغسل السمكه و ننزع الخياشيم و نقص الزعانف كلها

    و نبدأ فى نزع القشور بالسكين

    بسكين حاد نشق ظهر السمكه بدأ من الرأس






    و بمحاذاه سلسله الظهر الكبيره حتى نصل الى الذيل

    ستصبح السمكه نصفين

    نبدأ فى نزع العظمه التى فى المنتصف ( الشوكه الكبيره ) حتى نخرجها

    و ننزع امعاء السمكه
    نجهز صنيه مغطاه بورق الفويل و بها زيت و نضع السمكه بها و وجهها المفتوح لاعلى

    و نرشها قليل جدا من الملح و الكمون و عصير الليمون
    و ندخلها فى شوايه الفرن ( من اعلى فقط ) لمده بسيطه جدا حتى يبيض لون لحم السمكه

    نكون خلطين (باقى المقادير ) البصل و التوم و الفلفل و الطماطم و الكرفس

    و الملح و فلفل و الكمون و عصيرالليمون

    و نضعهم على السمكه

    و تدخل الفرن المحمى مسبقا على درجه حراره مرتفعه وعلى ارضيه الفرن

    ( الرف السفلى ) حتى تكمل سواها لا تأخذ وقت لانها رقيقه

    نضعها فى طبق التقديم و زينتها بشرائح الجزر و الفلفل الملون و الليمون

    و تقدم مع الارز الصياديه





    ودلوقت جاء دور الجمبرى المشوى
    كل واشكر
    تعرف لو ما شكرت انت الى جبته لنفسك



    روبيان طازج الكمية حسب عدد افراد الاسرة

    عيدان خشب للشوي
    ملح وفلفل
    بقدونس مفروم ناعم جدا زبدة

    الطريقة :

    ننظف الروبيان ويملح ويبهر ونضع عليه البقدونس المفروم
    ونفركهم مع بعض ثم نحضر اعواد الخشب
    ونشك الروبيان ورى بعض بشكل مرتب كما في الصورة
    ونضع مقلاة الشوي على النار وبعد الانتهاء من شك الروبيان
    في الاعواد نحضر الزبدة وبالفرشاة ندهن كل عود بالزبدة من الجهتين
    ونشويهم لمدة 3 دقائق لكل جهة كما في الصورة وعند الانتهاء
    من كل الكمية اطفئي النار على المقلاة
    واتركيهاعلى جنب وبامكانك ارجاع كل الاسياخ داخل المقلاة
    وغطيها لحين انتهائك من عمل الارز

    وبعدها تسخنيهم شوي حتى يكونوا ساخنين وقت التقديم


    يا رب يكون الاكل عجبكم الموضوع جميل
    وتعبت فيه وخصوصا انى انا الى كاتبة طريقة الرز بنفسى
    تحياتى
    DREAM










    ايه بس الحاجات الجااااامدة دى

    انتى اكيد بتهرجى

    وتقولى عك ومش عك

    لالا انتى بتغزى العين عنك اكييييييييييييد

    بجد تحفة يا بنتى كفاية انك انتى اللى عملااااااااااااه

    تسلم ايدكى يا جميل


    قولي عايزة مين يطبخ بعدك تدبسيه بمعنى اصح

    منورانى يا جميلة



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  4. #44
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ~MAGDY~ مشاهدة المشاركة
    موضوع جميل جدا

    ميرسى يا مجدى

    مرورك هو اللى جميل

    منورنى



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  5. #45
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ميرو المصريه مشاهدة المشاركة
    ايه الاكلات الجامده ديه
    انهرده الفطار محترم
    فطار هناكل ايدينا وراها
    لو تسمحى تختارى العضو اللى بعدك
    وشكرا على قبولك الدعوه
    هنفطر منه ولا للمنظر بس

    لالالالا ده احنا هناكل اكل

    فى حد يبقى شايف الحاجات الجامدة دى ويقدر ميكولش

    منورانى يا جميل



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  6. #46

    افتراضي

    موووووووووووووووووووووووو ووو

    انا جعت

    هو احنا هنتفرج وبس ولا ايه

    واضح ان دريم ولا بتعرف تطبخ ولا حاجه وكله من ع النت

    احنا عايزين حاجه اصلى
    ومما زادنى فخراً و تيهاً *** وكدت بأخمصى أطأ الثريا
    دخولى تحت قولك يا عبادى ** و أن صيرت أحمداً لى نبياً


    البحث على جميع مواضيع العضو ابو تريكه

  7. #47

    افتراضي

    الله عليكي يادودي
    ايه الحاجات الجاااااااامده دي
    باين عليكي طباخه بريمو
    تسلم ايدك ياقمر

  8. #48
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ابو تريكه مشاهدة المشاركة
    موووووووووووووووووووووووو ووو

    انا جعت

    هو احنا هنتفرج وبس ولا ايه

    واضح ان دريم ولا بتعرف تطبخ ولا حاجه وكله من ع النت

    احنا عايزين حاجه اصلى

    ياسلااااااااااااااام على التنااااااكة

    ماتاكل يأخى وانت ساكت هتفرق معاك نت ولا غير نت

    بس على فكرة شكلك هتتفرج وبس ههههههههههه



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  9. #49
    تاريخ التسجيل
    16 - 6 - 2009
    ساكن في
    EgYpt = CaiRo
    العمر
    32
    المشاركات
    5,114
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الملاك الساحر مشاهدة المشاركة
    الله عليكي يادودي
    ايه الحاجات الجاااااااامده دي
    باين عليكي طباخه بريمو
    تسلم ايدك ياقمر

    طباخة بريمو زى زى اكييييييييييد
    بعمل كوباية الشاى بالعافية ههههههههههه



    Pray For Me Plz
    دعوة وحدة مش كفاية


    البحث على جميع مواضيع العضو HoBa HoBa

  10. #50
    تاريخ التسجيل
    3 - 6 - 2010
    ساكن في
    في البيت ال تحته الكافيه
    المشاركات
    1,472
    مقالات المدونة
    1
    النوع : انثيEgypt الفريق المفضل  : الاهلي

    افتراضي

    فكرة جامده هوبا

    متميزة

    http://www.htoof.com/2mintes.html
    لسْتَ مُلزماً أن تكُون مميزاً في كل شيء ،
    فٓ ليس لأحد الحق في لومك ..
    «يكفي أن تبدع في شيءٌ أنت تُحبه» !





























    البحث على جميع مواضيع العضو !!silent

 

 
صفحة 5 من 6 الأولىالأولى 123456 الأخيرةالأخيرة

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

الكلمات الدلالية لهذا الموضوع

ضوابط المشاركة

  • مش هتقدر تضيف مواضيع جديده
  • مش هتقدر ترد على المواضيع
  • مش هتقدر ترفع ملفات
  • مش هتقدر تعدل مشاركاتك
  •  
جميع الحقوق محفوظة لمنتديات مصراوي كافيه 2010 ©